Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Tribes Of The City" atvadās ar smeldzi

Evita Bandere, 26.09.2009. 15:33

Pirms došanās pailgākā atpūtā grupa "Tribes of The City" piektdienas vakarā savus klausītājus aicināja uz pēdējo tikšanos koncertā "Studentu klubā". Kā vakara viesi uzstājās arī grupa "Tramplīni".
"Tribes Of The City" atvadās ar smeldzi

Galerijas:

2004. gadā ar sapņainu sheogaze un melodiska drīmpopa sakausējumu klausītājiem sevi pieteica grupa „The Movies”. Rietumos kas līdzīgs toreiz bija jau labu laiku aktuāls, bet Latvijas mūzikas arēnā „The Movies” bija jauna parādība. Līdz ar otrā albuma izdošanu kolektīvs mainīja nosaukumu, pārtopot par „Tribes Of The City”. Šī gada sākumā grupa izdeva trešo albumu „Recipe Of The Golden Dream”, apliecinot, ka apstāšanās un iestagnēšana muzikālajā skanējumā nav īsti viņu garā.

Atvadu koncertā skanēja dziesmas no visiem trim grupas albumiem, daļu gabalu aranžējumu ziņā padarot krietni atšķirīgus no tā, kā tos esam pieraduši dzirdēt grupas ierakstos. Kaut grupas savos koncertos klausītājiem nekad nav likusi vilties haltūrējot, šoreiz uzstāšanās bija īpaši enerģētiski piesātināta, to papildinot ar nelielu smeldzi, kas pavada jebkuru domubiedru šķiršanos.

Grupa solās būt atpakaļ pēc ģitārista Sergeja Jaramišjana atgriešanās no Indijas.

Foto: Kārlis Bergs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV