Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

ALIS P – „Uz priekšu” (Gauja Records)

Aiga Leitholde, 29.09.2009. 10:49 | komentāri (1)

Muzikālo latviešu apvienības ALIS P pirmsākumi ir meklējami tālajā 1979.gadā Zviedrijā, bet pēc grupas izjukšanas tās nosaukums ir saistāms ar Gundara Ruļļa solo darbību.
ALIS P – „Uz priekšu” (Gauja Records)

2008.gadā Gundars uzsāk pašrocīgu otrā albuma ierakstīšanu, bet 2009.gada septembrī izdevniecības „Gauja” paspārnē tas tiek izdots un prezentēts gan bufetē „Gauja”, gan mūzikas veikalā „Randoms” Gundara Ruļļa un Jura Kaukuļa dzīvespriecīgajā saspēlē.

Albumā „Uz priekšu” ir apkopotas ļoti optimistiskas dziesmas, kas noderēs gan omulīgajās mājas ballītēs, gan vēlajos svētdienas rītos pēc tām. Poproks, kam nepiemīt latviešu mūzikai raksturīgais sentimentālisms, bet gan 60.gadu dziesminieku stāstu aizrautība, kuri pat skumjās atrada savu devu optimisma. Bet dziesma „Vienmēr bēdas”, arī „No tapešu ielas” pierāda, ka blūzs lieliski var skanēt arī latviešu valodā. „Uz priekšu” ir kārtējais apliecinājums, ka veiksmīgas dziesmas noslēpums ir meklējams tās vienkāršībā, taču tas nebūt nenozīmē „žvīkš – žvāks un ir gatavs” variantu! Tieši vienkāršība prasa visrūpīgāko uzmanību, kas ALIS P ar „Uz priekšu!” ir izdevies!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV