Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

“Tele2 Baltic Beach Party” pretendē uz “UK Festival Awards”

Edgars Džiguns, 29.09.2009. 12:46 | komentāri (3)

Kļuvis zināms, ka festivāls “Tele2 Baltic Beach Party”, kas nākamajā vasarā Liepājas pludmalē svinēs 10 gadu jubileju, iekļauts “UK Festival Awards” balsojumā, nominācijā “Labākais ārzemju festivāls”.
“Tele2 Baltic Beach Party” pretendē uz “UK Festival Awards”

“UK Festival Awards” tiek uzskatīta par Oskara ceremoniju festivālu pasaulē. Jau sesto gadu pēc kārtas festivālu apmeklētāji izvērtē neskaitāmus festivālus Lielbritānijā un citviet pasaulē, lai noteiktu labākos visdažādākajās kategorijās.

Balsojums norisinās divās kārtās – līdz 14.oktobrim katrā kategorijā ar balsojumu tiek noteikti desmit finālisti, turpinājumā trīs nedēļas tiek balstots tikai par tiem. Uzvarētāju paziņošana notiks īpašā ceremonijā, kas 19.novembrī norisināsies Londonā.

Balsošana notiek mājas lapā www.festivalawards.com. Festivāls “Tele2 Baltic Beach Party” meklējams sadaļā/kategorijā “Best Overseas Festival”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV