Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Ians Brauns plāno izdot albumu kopā ar Džoniju Māru

Egija Petrova, 01.10.2009. 12:27

Grupas "The Stone Roses" bijušais vokālists Ians Brauns atklāja, ka viņš un grupas "The Cribs" dalībnieks Džonijs Mārs ir gatavi strādāt pie televīzijas seriālu fona mūzikas albuma.
Ians Brauns plāno izdot albumu kopā ar Džoniju Māru

Brauns ziņu aģentūrai "BBC News" stāstīja, ka Mančesteras mūziķi apvienosies, lai radītu dziesmas televīzijas pārraidei, kuru sarakstījis viņu kopējais draugs. Viņš teica, ka labprāt palīgā vēlētos iesaistīt arī savas bijušās grupas "The Stone Roses" basģitāristu Mani, kā arī grupas "Happy Mondays" dalībnieku Polu Raideru.

Ians Brauns skaidroja: ”Doma ir tāda, ka Džonijs rakstīs mūziku un es rakstīšu vārdus un melodijas. Mums ir kopīgs draugs, kurš raksta drāmas seriālus. Viens no seriāliem ir par biļešu spekulantiem, otrs – par blēžiem, bērniem, kuri pārdod T-kreklus un līdzīgus priekšmetus, bet trešais – par kabatzagļiem.

”Mēs sanāksim kopā un izveidosim šīm drāmām fona mūziku, kur nepieciešama arī  bundzinieka un basģitārista līdzdalība,” turpināja Ians Brauns.

28. septembrī Ians Brauns uzstājās Londonā "Relentless Garage", uzstāšanās laikā viņš atskaņoja "cover" versiju grupas "The Beatles" dziesmai "All You Need Is Love".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV