Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Fatboy Slim" ierakstīs albumu ar Deividu Bērnu un Martu Veinraitu

Egija Petrova, 04.10.2009. 13:36

"Fatboy Slim" ir apvienojies ar grupas "Talking Heads" bijušo vadītāju Deividu Bērnu, kā arī Martu Veinraitu un Sindiju Lauperu, lai radītu konceptalbumu.
"Fatboy Slim" ierakstīs albumu ar Deividu Bērnu un Martu Veinraitu

Šobrīd tiek veikti pēdējie uzlabojumi dziesmai "Here Lies Love", kurā atainota bijušās Filipīnu pirmās lēdijas Imeldas Markosas dzīve.

Fatboy Slim jeb īstajā vārdā Normans Kuks atklāja, ka katru dziesmu izpildīs kāds cits mūziķis, albumā piedalīsies arī pāris ļoti interesanti viesmākslinieki. ”Tas ir līdzīgs stāsts kā "Evita", bet tas būs no pavisam cita skata punkta, jo tajā tiks stāstīts par to, ko cilvēki nezināja par Imeldu Markosu. Tas nebūs stāsts tikai par kurpēm.”

Doma par šo projektu radās pirms četriem gadiem, un sākumā bija domāts, ka tas būs mūzikls. Bet Kuks un Bērns izlēma, ka vēlas arī ierakstīt albumu.

Imeldu Markosu, kuru plašāk pazīst, pateicoties viņas lielajai kurpju kolekcijai, 90. gadu vidū atzina par vainīgu korupcijā, taču pēc apelācijas viņas notiesāšanas spriedumu mainīja.

Šīs apsūdzības bija daļa no plašākas lietas, kurā Markosa un viņas vīrs, bijušais Filipīnu prezidents Ferdinands Markoss, tika apsūdzēti savas valsts izlaupīšanā no 1968. gada līdz 1986.gadam.

Prezidents tika gāzts no amata tautas sacelšanās laikā 1986.gadā, pēc kā Ferdinands Markoss ar sievu aizbēga uz Havaju salām, kur viņš pēc trīs gadiem nomira.

Kuks stāstīja "BBC 6 Music ": ”Šis stāsts vairāk ir par to, kas notika Ņujorkas klubā "Studio 54", nevis par notikumiem Filipīnās. Mēs vēlējāmies to attēlot, tāpēc tā ir sava veida kluba mūzika.”

Albumā piedalīsies arī tādi mākslinieki kā dziedātājas "Santigold", Torija Eimosa un Kendija Peina.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV