Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Sezonas pēdējā muzikālā nedēļa restorānā “Nekādu Problēmu”

Agris Semēvics, 05.10.2009. 14:11

Šodien, ar grupas Gipsymania uzstāšanos, vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” tiks ievadīta šīs vasaras sezonas pēdējā muzikālā nedēļa.
Sezonas pēdējā muzikālā nedēļa restorānā “Nekādu Problēmu”

Galerijas:

Jau rīt - otrdien, 6. oktobrī, restorāna skatuve būs Tomasa Kleina un Juria Kristona rīcībā, bet dienu vēlāk šim tandēmam muzikāli pievienosies arī Vilnis Krieviņš.

Ceturtdien, 8. oktobrī, restorāns „Nekādu Problēmu” piedāvā vēl vienu iespēju visiem „vaigā” redzēt lielisko un kolorīto lietuviešu mūziķi Algirdasu Šuminskasu, kurš Doma Laukumā tradicionāli muzicēs kopā ar mūsu pašmāju grupa Keksi. 

Piektdiena, sezonas slēgšanas nedēļā, būs Laimja Rācenāja pārziņā, bet sestdien uz skatuves būs skatāmi Katrīna Gupalo, Ģirts Pavēnis, Inguss Feldmanis.

Zīmīgi, ka, gluži tā pat kā sezonu atklājot, arī to slēdzot, vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” uzstāsies Ūdrītis un Egons Kronbergs, jeb projekts U.K. Aplis ir noslēdzies…

Un vēl… Saistībā ar sezonas slēgšanu, gan sestdien, gan arī svētdien, vasaras muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu” saviem apmeklētājiem visu veidu izlejamo alu piedāvā par PUSCENU.

Šonedēļ vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” viesosies:
pirmdiena, 5. oktobris – Gipsymania;
otrdiena, 6. oktobris – Tomass Kleins un Juris Kristons;
trešdiena, 7. oktobris – Tomass Kleins, Juris Kristons & Vilnis Krieviņš;
ceturtdiena, 8. oktobris – Algirdas Šuminskas un KEKSI;
piektdiena, 9. oktobris – Laimis Rācenājs;
sestdiena, 10. oktobris – Katrīna Gupalo, Ģirts Pavēnis, Inguss Feldmanis;
svētdiena, 11. oktobris – U.K..

Neskatoties uz vēso laiku, restorāns „Nekādu Problēmu” saviem viesiem komfortu nodrošina ar mājīgiem plediem un telpu apsildes lampām. Pie mums ir rudenīgi, bet silti.

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Galerijā skatāmas bildes no  Ievas Kerēvicas un Jura Kristona koncerta.

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV