Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Biļetes uz Glastonberijas festivālu 2010 tiek izpārdotas vienas dienas laikā

Baiba Sniķere, 07.10.2009. 10:12

4. oktobrī biļetes uz Glastonberijas festivālu 2010 (Glastonbury festival) tika izpirktas nepilnu 12 stundu laikā.
Biļetes uz Glastonberijas festivālu 2010 tiek izpārdotas vienas dienas laikā

Biļetes uz nākamā gada pasākumu, kas norisināsies „Worthy Farm“, pārdošanā tika laistas 4. oktobra rītā un, vadoties pēc oficiālajā mājas lapā „Glastonburyfestivals.co.uk/“ sniegtās informācijas, jau pēc plkst. 21:00 bija izpārdotas.

Pasākuma rīkotāji izmantoja rezervācijas sistēmu, kas tika ieviesta jau pagājušajā gadā. Tā festivāla apmeklētājiem biļetes ļāva rezervēt par 50 mārciņām, ja vien atlikušo naudas summu viņi segs līdz nākamā gada februārim. Fani par biļetēm varēja norēķināties arī biļešu servisa kasēs.

Saskaņā ar oficiālājā mājas lapā sniegto informāciju, joprojām cilvēkiem, kuri paguva iegādāties biļetes, tiek sūtīti apstiprinājuma e-pasti.

Glastonberijas festivāla organizatore Emīlija Īvisa (Emily Eavis) arī ir paziņojusi, ka rezervētās biļetes, par kurām netiks samaksāta pilnā naudas summa (atcelts pasūtījums), būs iespējams iegādāties 2010. gadā. Īvisa savā “Twitter” lapā šīs ziņas ir apstiprinājusi, rakstīdama: “Atkārtota reģistrācija notiks 12. oktobrī un 2010. gadā tiks dota vēl viena iespēja iegādāties biļetes no atceltajiem pasūtījumiem.”

Lai gan ir zināms viens konkursa uzvarētājs, kurš triumfēja grupu konkursā, pagaidām vēl nav apstiprināts, kādi mākslinieki uzstāsies 2010. gada festivālā. Taču festivāla rīkotāja Emīlija Īvisa apgalvo, ka Glastonberijas festivāla rīkotājkomanda pašlaik nosaka, kuri būs festivāla 40. jubilejas gada galvenie mākslinieki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV