Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Eimija Vainhausa nākamgad laidīs klajā jaunu albumu

Baiba Sniķere, 12.10.2009. 17:55

Eimija Vainhausa (Amy Winehouse) nākamgad laidīs klajā jaunu albumu – šādu cerību izteica ierakstu kompānijas direktors. Dziedātājas pēdējais albums “Back To Black” klajā tika laists 2006. gadā.
Eimija Vainhausa nākamgad laidīs klajā jaunu albumu

Izdevējkompānijas “Island” pārstāvis Darkuss Bīze (Darcus Beese) “BBC News” pavēstīja, ka ilgi gaidītajam dziedātājas trešajam albumam jau ir ierakstīti daži demo skaņdarbi. “Esmu dzirdējis dažu dziesmu demo ierakstus, tie ir vienkārši satriecoši. Ļoti ceru, ka mēs šo albumu sagaidīsim nākamgad,” viņš pauda. Bīzs arī piebilda, ka demo sesija ir tikusi ierakstīta lielā ātrumā.

Tikmēr Vainhausa aktīvi strādā pie savas krustmeitas Dionas Bromfildas (Dionne Bromfield) albuma “Introducing Dionne Bromfield” popularizēšanas, kas klajā tiek laists šodien, 12. oktobrī. Albumu izdod Vainhausas dibinātā ierakstu kompānija “Lioness Records”.

10. oktobrī, Lielbritānijas televīzijas šovā “'Strictly Come Dancing” prezentējot šo albumu, kā savas krustmeitas Bromfilas fona dziedātāja uzstājās arī pati Vainhausa, tādā veidā simbolizējot savu atgriešanos uz skatuves.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV