Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

“Queen” ieiet mūzikas vēsturē ar “Absolute Greatest” albumu

Jānis Vanags, 13.10.2009. 11:44

Leģendārā rokgrupa “Queen” ieies mūzikas vēsturē, izdodot savu jauno albumu “Absolute Greatest” – grupas vispopulārāko, nezūdošāko un raksturīgāko dziesmu izlasi EMI Music Parlophone Records. Pirmo reizi mūzikas vēsturē “Queen”, sadarbojoties ar Logitech, piedāvās “Absolute Greatest” ekskluzīvi jaunajā Logitech Squeezebox™ Radio Wi-Fi mūzikas atskaņotājā. Logitech Squeezebox Radio īpašnieki varēs klausīties jauno “Queen” albumu pirms tas nonāks veikalos 16.novembrī un apskatīt unikālas “Queen” fotogrāfijas un ierakstītus grupas komentārus par katru albumā iekļauto dziesmu.
“Queen” ieiet mūzikas vēsturē ar “Absolute Greatest” albumu

“Absolute Greatest” pieejamība Logitech Squeezebox Radio ir pēdējais no mūzikas industrijas jaunumiem, ko ieviesusi grupa “Queen”. Dziesma “Bohemian Rhapsody” (1975) sākotnēji tika uzskatīta par pārāk garu, lai tā gūtu panākumus radio, bet šobrīd tā tiek uzskatīta par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem singliem. Dziesmas videoklips bija pirmais īstais kāda singla veicināšanas videoklips. 1981.gadā “Queen” bija pirmā grupa, kas devās turnejā pa stadioniem Dienvidamerikā. 1981.gada martā viņi sniedza koncertu 131 000 cilvēkiem Sanpaulu, kas ir vislielākā auditorija, kas ir maksājusi par koncertu. Otrais koncerts nākamajā vakarā pulcināja vēl 120 000 cilvēkus.

Pēc desmit gadiem “Queen” izlaida pirmo videoklipu izlasi (Greatest Flix, 1991). Nesenā pagātnē grupa piedāvāja mūziku jaunajām paaudzēm ar dažādu mākslas formu palīdzību, piemēram, horeogrāfa Maurice Béjart’s “Ballet For Life” un Ben Elton mūzikls “We Will Rock You”, kurš jau astoto gadu Londonā ir izpārdots, un visā pasaulē to ir noskatījušies vairāk nekā 10 miljoni cilvēku.

“Queen” pirmais “Greatest Hits” albums tagad ir oficiāli atzīts par visu laiku pārdotāko albumu Lielbritānijā. Albums ir pārdots vairāk nekā 5,6 miljonos eksemplāru, gandrīz par miljonu eksemplāru vairāk nekā “Beatles” “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”.

Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi mūzikas atskaņotājs ir “brīnumu” mūzikas automāts. Nupat kā nopērkams veikalos, tas nodrošina tūlītēju piekļuvi neierobežotai mūzikas izvēlei – gan jūsu personīgajai mūzikas kolekcijai, gan interneta radio no visas pasaules, gan arvien pieaugoša skaita tiešsaistes abonēšanas pakalpojumiem: Last.fm™, Napster® un Pandora®. Logitech Squeezebox Radio jūsu mājā ienes tūkstošiem dziesmu no visas pasaules augstā kvalitātē. Squeezebox Radio tāpat ir krāsu ekrāns, piekļuve Facebook® un Flickr® un to var klausīties skaļi ar iebūvētajiem skaļruņiem.  

Vairākas nedēļas līdz albums būs pieejams 16.novembrī “Queen” fani, kuriem ir Logitech Squeezebox Radio, būs ekskluzīva pieeja visam “Absolute Greatest” albumam, dziesmu tekstiem un “Queen” fotogrāfijām, kas būs pieejamas pirmo reizi. Tāpat varēs klausīties ekskluzīvus, ierakstītus komentārus par katru dziesmu, kurās Braens Mejs un Rodžers Teilors stāsta par katras populārās dziesmas sacerēšanu un vēsturi. Jums atliek tikai izvēlēties Queen lietotni Squeezebox Radio jaunajā lietotņu izvēlnē.   

Rodžers Teilors no “Queen” atzīst: “Kāds saviļņojums būt pirmajiem šajā jaunajā tehnoloģiskajā jaunievedumā, kas ir vēl viens aizraujošs solis mūsu garajā ceļā.”

Antoine Preisig, Logitech Eiropas pārdošanas un mārketinga viceprezidents: “Logitech gadiem pircējiem ir nodrošinājis neierobežotu augstas kvalitātes mūzikas izvēli, savukārt Queen vienmēr ir bijuši pionieri, piedāvājot miljoniem fanu milzu popularitāti ieguvušos hītus “We Will Rock You,” “Bohemian Rhapsody” un “A Kind Of Magic”. Sadarbojoties, lai sniegtu ekskluzīvu mūzikas un citu saturu Logitech Squeezebox Radio, Logitech un Queen rāda aizraujošu piemēru, piedāvājot šīs nenovecojošās dziesmas unikālā veidā jaunām mūzikas mīļotāju paaudzēm.”

Papildu informācijai un īsam “Queen” ekskluzīvo ierakstīto komentāru un unikālo fotogrāfiju ieskatam apmeklējiet www.logitech.com/queen vai www.queenonline.com/logitech.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV