Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"A-ha" paziņo par grupas izjukšanu

Egija Petrova, 16.10.2009. 17:45

Grupa "A-Ha" paziņojusi, ka nākamajā gadā, noslēdzot pasaules atvadu turneju, veikšanas tā beigs savu darbību.
"A-ha" paziņo par grupas izjukšanu

Norvēģu trio mājaslapā "A-ha.com" publicējuši paziņojumu, ka pēc kopā strādāšanas 25 gadus, viņi ir izlēmuši koncentrēties uz citiem projektiem. „Mēs burtiski esam izdzīvojuši visu puišu piedzīvojumu stāstu caur ilgu un ļoti ienākumiem bagātu karjeru, par kādu cilvēki var tikai sapņot,” grupa teica paziņojumā. „Tādējādi mums būs iespēja iesaistīties citās nozīmīgās aktivitātēs, lai tie būtu brīvprātīgie darbi, politika vai kas cits, protams, bez jaunumiem mākslas un mūzikas jomā neiztikt."

„Mēs dodamies prom kā grupa, nevis indivīdi,” rakstīts paziņojuma turpinājumā. „Pārmaiņas vienmēr ir grūtas, bet mainīt savu ikdienu ir jau daudz vieglāk. Tagad ir pienācis laiks virzīties uz priekšu.”

Grupa "A-Ha" pēdējais kopīgais koncerts notiks Oslo 4. decembrī.

Grupas jaunākais albums "Foot of The Mountain" tika izdots jūnijā un Apvienotās Karalistes populārāko albumu topos sasniedza 5. vietu. 

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV