Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Maikls Bublē izdod albumu “Crazy Love”

Jānis Penka, 19.10.2009. 09:30 | komentāri (1)

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Warner Music” apgādā klajā nāk kanādiešu dziedātāja Maikla Bublē (Michael Bublé) jaunais albums “Crazy Love”, kurā iekļauti divi dziedātāja oriģinālskaņdarbi un 11 pasaules populārās mūzikas standartu versijas.
Maikls Bublē izdod albumu “Crazy Love”

Albuma pirmo singlu “Haven’t Met You Yet” Bublē sarakstījis kopā ar saviem ilggadējiem sadarbības partneriem – pianistu Alanu Čangu un tekstu autori, Deivida Fostera meitu Eimiju Fosteri.

Albumā iekļautas Bublē versijas par tādiem populārās mūzikas standartiem kā “Cry Me A River”, "You’re Nobody Till Somebody Loves You”, “Georgia On My Mind” un “Baby (You’ve Got What It Takes)”, piedaloties “soul/funk” izpildītājai Šaronai Džonsai un “The Dap-Kings”.

Albuma tituldziesma ir kaverversija Van Morisona 1970.gada skaņdarbam “Crazy Love”. Albumu noslēdz Bublē versija 1927.gada dziesmai “Stardust”, kas tiek izpildīta kopā ar vokālo grupu “Naturally 7”.

Albumu producējis Deivids Fosters, Bobs Roks un Umberto Gatika (Humberto Gatica).

“Ierakstot šo albumu, es atgriezos pie veida, kādā mani elki radīja savus ierakstus – mēs kopā ar mūziķiem sanācām vienā telpā un ļāvām skaņām saplūst vienai ar otru. Albuma skanējums ir īsts un spontāns, tas nav perfekts,” albuma tapšanu komentē Bublē.

Jaunais albums “Crazy Love” ASV Billboard albumu topā debitējis 1.vietā.

Dziedātājs Maikls Bublē visā pasaulē pārdevis 22 miljonus savu albumu eksemplāru. Viņa iepriekšējais albums – 2007.gada ieraksts “Call Me Irresponsible” sasniedza 1.vietu 15 pasaules valstīs. 2005.gada albums “It’s Time” noturējās ASV Billboard Traditional Jazz topā rekordilgu laiku – divus gadus, pirmajā vietā pavadot 80 nedēļas. Billboard singlu topa 1.vietu sasniegušas divas Bublē dziesmas – “Everything” un “Home”.

Albumā “Crazy Love” iekļauto dziesmu saraksts:
 
Cry Me A River
All Of Me
Georgia On My Mind
Crazy Love
Haven't Met You Yet
All I Do Is Dream Of You
Hold On
Heartache Tonight
You’re Nobody Till Somebody Loves You
Baby (You’ve Got What It Takes)
At This Moment
Stardust
Whatever It Takes (bonus track)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV