Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Populārāko britu albumu vāku bildes iespiedīs uz markām

Egija Petrova, 19.10.2009. 20:09

"Pink Floyd", "Blur", "The Clash" un "Led Zeppelin" ir grupas, kuru attēli būs redzami uz jaunās "Royal Mail" marku sērijas.
Populārāko britu albumu vāku bildes iespiedīs uz markām

Filatērijas mājaslapā „Norvic Philatelics” (http://www.norphil.co.uk/2010/01-album_covers_stamps.htm) rakstīts, ka desmit marku komplektā būs attēloti raksturīgāko britu albumu vāku dizaini, un tos laidīs apgrozībā nākamā gada 7. janvārī.

Marku kolekcijā būs iekļauti šādi albumi – grupas "Pink Floyd" albums "The Division Bell", grupas "New Order" albumi "Parklife", "London Calling", "Led Zeppelin IV", "Power, Corruption & Lies", grupas "Primal Scream" albums "Screamadelica", grupas "The Rolling Stones" albums "Let It Bleed", grupas "Coldplay" albums "A Rush Of Blood To The Head", Deivida Bovija albums "The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars" un Maika Oldfīlda albums "Tubular Bells".

Lielbritānijas pasts "Royal Mail" stāstīja, ka ir apkopojuši nelielu sarakstu ar raksturīgākajiem britu albumiem, lai gan jau pašā sākumā daži tika atzīti par neizmantojamiem attēlu tumšuma dēļ.  

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV