Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Rit pēdējās dienas, lai pieteiktos konkursam “ImproRoks’09”

Elīna Simsone, 21.10.2009. 09:43

Ir palikušas tikai divas dienas, lai pieteiktu savu grupu muzikālā kluba „Kabata” organizētajam konkursam „ImproRoks 2009”. Tā ir lieliska iespēja dzirdēt profesionāļu mūziķu viedokli par savu grupu, cīnīties par iespēju tikt pie video klipa, kā arī izmēģināt kaut ko jaunu – improvizācijas spēli.
Rit pēdējās dienas, lai pieteiktos konkursam “ImproRoks’09”

„ImproRoks”  tā ir iespēja ne tikai parādīt savus muzikālos talantus, bet arī  gūt profesionālo izaugsmi. Tāpēc ikviena jauna grupa vai muzikālā apvienība, kas spēj ne tikai paši spēlēt savus orģināldarbus, bet izprot arī improvizācijas spēli un uzdrošinās dot savu skanējumu, kādai no Latvijas rokklasikas dziesmām tiek aicināti pieteikties. Grupas vērtēs tādi mūziķi kā Niks Matvejevs, Juris Kaukulis, Jānis Grodums, Uldis Marhilēvičs un citi. Konkursa laikā tiks izvēlēta arī klausītāju simpātija un organizatori sola sagādāt daudz patīkamus pārsteigumus gan grupām, gan pasākuma apmeklētājiem.

Pieteikšanās kārtība. Grupām ir jāaizpilda pieteikšanās anketa www.improroks.lv un jāsagatavo trīs dziesmas (mēģinājuma vai koncerta ieraksts mp3 formātā jānosūta uz  e-pastu info@improroks.lv vai CD formātā jāaiznes uz mūzikas klubu „Kabata” Peldu ielā 19. Grupas, kas tiks izvirzītas konkursa pirmajai kārtai tiks paziņotas 26. oktobrī un tiks publicētas konkursa oficiālajā mājas lapā www.improroks.lv.

Konkursu atbalsta enerģijas dzēriens „Rockstar” , SIA „Pērnes L” un informatīvie atbalstītāji Latviešu radio un www.viriesi.lv.

Konkursa nolikums un pieteikšanās kārtība ir atrodama mājas lapā www.improroks.lv

Papildu informācija: Elīna Simsone, Tel.: +37122122567; E-pasts: info@improroks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV