Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Šodien “Ticketpro.lv” uzsāk biļešu tirdzniecību uz “U2” papildkoncertu Helsinkos

Kristaps Kārkliņš, 23.10.2009. 09:34

Šorīt, 23. oktobrī, plkst. 9.00 tiek uzsākta biļešu pārdošana uz grupas “U2” papildkoncertu Helsinkos, kas norisināsies 2010. gada 21. augustā Helsinku Olimpiskajā stadionā, informē koncertaģentūra “FBI”.
Šodien “Ticketpro.lv” uzsāk biļešu tirdzniecību uz “U2” papildkoncertu Helsinkos

Interesenti no Latvijas biļetes var nopirkt tikai interneta lapā www.ticketpro.lv. Viens pircējs var iegādāties ne vairāk kā 8 biļetes.

Stāvbiļetes cena ir 47 Ls, bet sēdvieta maksā 77 Ls. Ieeja “U2” koncertā būs tikai ar papīra biļetēm, un biļešu piegāde par papildu samaksu tiks veikta ar kurjerpastu (piegāde Rīgā un Latvijas rajonu centros maksā 4 Ls). Pirkuma apmaksu var veikt ar “Visa” un “MasterCard” kredītkartēm un izmantojot “Swedbank” internetbanku, “SEB” bankas internetbanku “Ibanka” un “Nordea” internetbanku.

Biļetes uz “U2” pirmo izziņoto koncertu, kas norisināsies Helsinkos 20. augustā, tika pārdotas zibenīgi, un grupa pieņēma lēmumu rīkot papildkoncertu nākamajā dienā – sestdien, 21. augustā.

“U2” Helsinkos ieradīsies sava divpadsmitā studijas albuma “No Line On The Horizon” popularizēšanas turnejas “360° Tour” ietvaros.

Ārzemju prese atzīmē, ka jaunās turnejas koncerti ir patiesi grandiozi. Iespaidīgie cilindra formas videoekrāni un 46 metrus augstā tērauda skatuves konstrukcija rada iespaidu, ka “U2” uzstājas nevis uz skatuves, bet kosmosa kuģī. Turklāt pateicoties īpašajai skatuves konstrukcijai, skatītāji var baudīt  “U2”  priekšnesumu no visām pusēm.

“U2” koncertu Helsinkos rīko koncertaģentūras “FBI” partneris – kompānija “Live Nation”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV