Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Albuma "Dark Was the Night" projekts ziedo 400000 mārciņas labdarībai

Egija Petrova, 27.10.2009. 17:43

Labdarības ierakstā piedalās grupa "Arcade Fire", dziedātāja Šona Māršala jeb "Cat Power", dziedātājs Bon Iver, grupa "Grizzly Bear", grupa "My Morning Jacket" un Deivids Bērns, viņi ir savākuši 400000 mārciņas labdarības organizācijai "The Red Hot Organization", kas palīdz pasaules HIV/AIDS labdarības iestādēm.
Albuma "Dark Was the Night" projekts ziedo 400000 mārciņas labdarībai

Albumā, kura nosaukums ir "Dark Was The Night", ir 31 dziesma, un to izdeva ierakstu kompānija "4AD".

Albums tika izdots februārī, un tas bija labdarības organizācijas "The Red Hot Organization" 20. albums. Albuma producenti bija Ārons un Braiss Desneri, grupas "The National" dalībnieki.

Martins Milzs, ierakstu kompāniju grupas "Beggars Group" priekšsēdētājs, labdarībai ir iesniedzis čeku 423212 mārciņu vērtībā par pārdotajiem ierakstiem 2009. gada 1.pusē.

„Mēs vēlamies pateikties visiem mūzikas izpildītājiem un visiem ierakstu kompānijas "4AD" cilvēkiem par atkārtotu palīdzības sniegšanu albuma "Dark Was The Night" radīšanā,” skaidroja Ārons Desners. „Mēs vēlētos arī pateikties visiem, kas iegādājās šo albumu. Jūsu ziedojumi bija ļoti vērtīgs ieguldījums labdarības organizācijas "The Red Hot Organization" misijā cīņai ar HIV/AIDS izplatīšanos. Sākotnējā summa, kuru ieguvām no pārdotajiem albumiem, pārsniedza gaidīto, un tā joprojām turpina pieaugt.”

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV