Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Laiems Galahers veidos jaunu grupu

Egija Petrova, 30.10.2009. 09:40

Bijušais grupas "Oasis" līderis Laiems Galahers plāno veidot jaunu grupu. Dziedātājs, kura brālis Noels jau apstiprinājis, ka turpmāk darbosies kā solo mākslinieks, plāno Ņujorkā izveidot jaunu kopīgi strādājošu grupu.
Laiems Galahers veidos jaunu grupu

„Es pieņemu, ka atkāpšanās no visa, kas saistīts ar "Oasis", būs laba lieta,” Laiems stāstīja ziņu aģentūrai "The Scotsman". „Es nevēlos neko radīt kā solo mākslinieks. Es vēlos būt grupā. Bet mūsdienās mēs lietas varam izdarīt daudz savādāk. Tas noteikti būs rokenrols.”

Par spīti plānam kādu laiku atpūsties no mūzikas, dziedātājs teica, ka viņš jau janvārī varētu uzsākt darbu ar jauno grupu. Viņš skaidroja: „Šobrīd es atpūtīšos mājās, tikai mazliet izraušos no mūzikas, un, iespējams, janvārī, darīšu kaut ko savādāku. Redzēsim, kur tas novedīs. Bet pagaidām es noteikti mazliet atvilkšu elpu no mūzikas.”

Grupa "Oasis" izjuka augustā, kad Noels pameta grupu, bet, neskatoties uz visu, kas noticis, Laiems atzina, ka viņam pietrūkst grupa. „Man vienmēr pietrūks "Oasis". Tā bija mana sasodītā lieta. Vai saprotat, ko es ar to domāju? Tā ir mana būtība,” viņš teica. „Bet tas ir tikai vārds. Es joprojām esmu es, un es varu iet un darīt kaut ko citu. Mūzika ir manī. Es to nekad nepametīšu, bet redzēsim, kur tas novedīs. Tas var neizdoties, bet nekad nevar zināt, ja nav izmēģināts.”

Šobrīd viņš reklamē savu apģērbu līniju "Pretty Green". Laiems atklāja arī to, ka viņa aizraušanās ar mūziku ir nemainīga. Mūziķis atzina: „Mēs radām apģērbus līnijai "Pretty Green", bet nav jau tā, ka tu 18 gadus nodarbojies ar mūziku un tad vienā dienā „Viss, man pietiek, es gribu radīt drēbes. Nav jēgas izskatīties stilīgam bez mūzikas?”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV