Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ballīte nedēļas vidū ar leģendāro apvienību “Green Petroleum Funk”

Rebeka Gaiša – Vīksna, 03.11.2009. 10:48

Katru trešdienu muzikālais klubs “Fīlings” piedāvā funk & disco profesionāļu apvienības “Green Petroleum Funk” koncertus, taču, ņemot vērā klausītāju vēlmes, šo trešdien, 4. novembrī, tiks mainīts kluba iekārtojums tā, lai varētu dejot līdzi apvienības kvalitatīvajam skanējumam. Kopā ar “Green Petroleum Funk” uzstāsies arī perkusionists Dzintars Vīksna, kā arī Dj Arturs Mednis no “Jaffa Rīga”. Nav jāgaida piektdiena, lai sajustos kā brīvdienās.
Ballīte nedēļas vidū ar leģendāro apvienību “Green Petroleum Funk”

“Green Petroleum Funk” kolektīva rašanās varētu būt datējama ar apmēram 1998. gadu. Tās krusttēvs un idejas, nosaukuma autors ir DJ un producents Mārtiņs Ķibers. Apvienības sastāvā spēlē profesionāļi, kas sevi jau pieteikuši daudzos un dažādos zināmos sastāvos. Saksofonists Gints Pabērzs, pazīstams kopš “Time After Time” laikiem, trompetists Uldis Ziediņš, dzirdams arī rock n’roll sastāvā “Keksi” u.c., taustiņnieks Madars Kalniņš (Riga Groove Quartet u.c.), ģitārists Andrejs Jevsjukovs (Jam Orchestra u.c.), basists Norberts Skraucis (Riga Groove Quartet u.c.) un bundzinieks Mārtiņš Linde (SweetWaterz, Time After Time u.c.). “Green Petroleum Funk” spēlē gan pašu radītus skaņdarbus, gan funk mūzikas grandu – James Brown, Wild Chery, George Duke u.c. -  radītus šedervus. Sākums pl 20.30.

Interesanti dzīvās mūzikas koncerti šonedēļ klubā gaidāmi arī ceturtdien, 5.novembrī – Gints Žilinskis ar “Boogie TRIO”, bet piektdien “Fīlingā” uzstāsies meiteņu rokgrupa “G-Point”, kuras sastāvā spēlē “Red Bee” meitenes, kopā ar jaunu vokālisti. Un kā tad sestdiena bez dzīvās mūzikas? Šoreiz vokāli instrumentālā grupa “Čehols”, kuru sabiedrība iepazina, skatoties LNT šovu Latvijas Zelta talanti. Domājot par svētdienas atslodzi, “Fīlings” piedāvā mūziķu Jam Session ar Raivo Stašānu, Andri Grunti un Madaru Kalniņu.

Ieeja visos pasākumos ir bez maksas!

Resursi internetā:
www.fiilings.lv
www.gpoint.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV