Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

“Rammstein” turpina uzvaras gājienu Latvijā

Jānis Penka, 09.11.2009. 12:41

Jau trešo nedēļu Latvijā tiek apkopots pirktāko ārzemju albumu tops, un arī šonedēļ savu uzvaras gājienu Latvijā pārliecinoši turpina grupas “Rammstein” albums “Liebe ist für alle da”, kam cieši seko Maikla Džeksona jaunā labāko dziesmu izlase “This Is It”.
“Rammstein” turpina uzvaras gājienu Latvijā

Šonedēļ topa desmitniekā notikušas ievērojamas izmaiņas un to pametuši septiņi albumi – Madonna “Celebration: Greatest Hits”, filmas “New Moon” mūzikas izlase, Muse “Resistance”, Gregorian “Masters of Chant VII”, Michael Buble “Crazy Love”, Dead By Sunrise “Out of Ashes” un Air “Love 2”.

Augstākā debija šonedēļ pieder kulta grupas “Nirvana” koncertierakstam no 1992.gada koncerta Anglijas pilsētā Redingā. Tas šonedēļ ir trešais pirktākais albums Latvijā. Koncerts tapis pāris dienas pēc Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas vienīgās meitas piedzimšanas, kurai šogad palika 17.

Piektajā vietā debitējis Stinga jaunais albums “If On A Winter’s Night”, kas veltīts ziemas tēmām un ieturēts klusinātās noskaņās, bet septītajā vietā – jaunums no šveiciešu elektroniskās mūzikas krusttēviem – Yello – “Touch Yello”.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:

1. Rammstein – Liebe ist für alle da (Universal) +/-0
2. Michael Jackson – This Is It (Sony) +7
3. Nirvana – Live At Reading (Universal) – jaunums
4. Andrea Bocelli – Vivere: The Best Of (Universal) – atgriešanās topā
5. Sting – If On A Winter’s Night (Universal) – jaunums
6. Chris Rea – Still So Far To Go: The Best Of (Warner) -1
7. Yello – Touch Yello (Universal) – jaunums
8. Slayer – World Painted Blood (Sony) – jaunums
9. Rod Stewart – Soulbook (Sony) – jaunums
10. Foo Fighters – The Greatest Hits (Sony) – jaunums

Ārzemju albumu tops skatāms arī televīzijā – katru vakaru to rāda Latvijas Mūzikas kanālā (LMK), raidījumu vada Markus Riva. Raidījumā, kas būs skatāms no 9. līdz 15.novembrim, tiks rādīti tādi iepriekš neredzēti videoklipi kā Nirvana “School” (live at Reading), Yello “The Expert”, Foo Fighters “Wheels” un ekskluzīvu pirmizrādi piedzīvos Muse jaunais videoklips dziesmai “Undisclosed Desires” un Jay-Z & Alicia Keys – “Empire State Of Mind”.

Saistībā ar Klubu mūzikas nedēļu Latvijas Mūzikas kanālā, raidījumā viesosies Ella un piedāvās savu deju mūzikas Top3, kurā iekļuvuši tādi videoklipi kā Yeah Yeah Yeahs “Heads Will Roll”, La Roux “I’m Not Your Toy” un Paul van Dyk “For An Angel”.

Ārzemju albumu tops apkopo informāciju par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc mūzikas izdevniecību Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV