Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Randoms Dīvānvakarā” * gaidāma “Mofo” akustiskā raķete un “Satellites LV” vadiņi

Ian, 11.11.2009. 11:17

Šo piektdien, 13. novembrī, plkst. 18:00 Vecrīgā, mūzikas veikalā „Randoms” gaidāms „Randoms Dīvānvakars” *, kura ietvaros koncertēs divas labas grupas - “Mofo” un “Satellites Lv”.
„Randoms Dīvānvakarā” * gaidāma “Mofo” akustiskā raķete un “Satellites LV” vadiņi

Pašiem grupas “Mofo” dalībniekiem par pārsteigumu un mums par lielu prieku vasarā izsludinātā grupas klusēšana izrādījusies īsāka, nekā iepriekš domājām. Uz pāris dienām Latvijā iegriežas ģitārists Edgars Rubenis, tādēļ arī koncerts šajā sakarā. - Mazais, akustiskais, iesildīšanās koncerts, jautājumi un atbildes, foto un „Raķete” CD par īpašu cenu.

Ap plkst. 23:00 “Mofo” kāps uz skatuves Studentu klubā – uz pilnu jaudu un decibeliem.

Neapzināti aizkavējusies “Satellites LV” viesošanās „Dīvānvakara” ietvaros beidzot tiks realizēta akustiski, pa kluso un skaisti. - „Vadu” vai „Bezvadu” , jautājumi, atbildes, autogrāfi, foto un abiem diskiem atlaides!


* „RANDOMS DĪVĀNVAKARS”
– Tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!
- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – Astro’n’out, Igo, Linga, Dzelzs Vilks, Alis P, SPB, Uldis Rudaks, Invasion, Bedwetters (Ee), u.c.
- Notiek jau 4 gadus, un tā ir atjaunota vecā, labā Randoms tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tajā norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku ‘grandiem’ – Prāta Vētrai, East 17, Igo, Jumpravai, u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV