Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Spīrsa koncertos Austrālijā izmanto fonogrammu

Baiba Sniķere, 11.11.2009. 17:22

Dziedātāja Britnija Spīrsa pirmajā Austrālijas tūres koncertā izmantoja balss fonogrammu un atzina, ka tas ir radījis pāris nepatīkamu situāciju.
Spīrsa koncertos Austrālijā izmanto fonogrammu

Popzvaigzne atklāja: „Daži reportieri atzina, ka viņiem tas patika, bet dažiem nē. Es ierados Austrālijā savu fanu dēļ.”

Austrālijas masu mēdiji ziņoja, ka daži fani koncertu pametuši jau pēc pirmo triju dziesmu atskaņošanas, jo Spīrsa dziedāja fonogrammas pavadībā un pats šovs „Perth's Burswood Dome” hallē bijis nebaudāms.

Koncerta rīkotājs Pols Deintijs informēja, ka dziedātāja par šīm sūdzībām esot ļoti apbēdināta. Viņš masu medijos izplatīto informāciju nosauca par lielākajiem meliem, ko jebkad esot dzirdējis, piebilzdams: „Esmu tik nikns. Mēs varētu samierināties ar to, ja kaut kas būtu noticis ne tā, un cilvēki pēc tam sūdzētos par slikto šovu – ar to reizēm nākas sadzīvot, bet apgalvojumi, ka cilvēki masveidā metušies ārā no koncerta ir galīgas muļķības. Britnija to visu zina, un viņa ir ļoti apbēdināta par to – galu galā, viņa taču arī ir tikai cilvēks.”

Pati dziedātāja neslēpa, ka viņai zināms, ka masu medijos par viņas šovu ir daudz negatīvu atsauksmju.

27 gadus vecās popzvaigznes pārstāvis informēja, ka pēc koncerta saņemts tūkstošiem pozitīvu atsauksmju, paužot atzinīgus vārdus par šovu.

Lai gan nebija noslēpums, ka koncertu laikā Spīrsa uzstāsies, izmantojot balss fonogrammu, dziedātājai, kopš viņa pagājušonedēļ ir ieradusies Austrālijā, ir izteikti daudz pārmetumu par to, ka koncerta laikā viņa tikai plātīja muti.

Strīdu par fonogrammu izmantošanu koncertos aizsāka Dienvidvelsas tirdzniecības ministre Virdžīnija Džadža, ierosinot, ka popzvaigznēm iepriekš jābrīdina potenciālie koncerta apmeklētāji par fonogrammas izmantošanu savā šovā, uzdrukājot to uz biļetēm.

Deintijs bilda, ka visiem ir bijis labi zināms, ka Spīrsa dziedās fonogrammas pavadījumā un noliedza, ka šis fakts ticis slēpts. „Tas jau deviņus mēnešus bija lasāms daudzviet internetā– šī koncerta galvenais mērķis ir sniegt vienreizēju šovu, kāds tas arī ir,” viņš sacīja.

Vairāk nekā 17 000 fanu, kuri par biļeti samaksāja no 200 – 1 500 AUD (87 – 652,5 LVL), apmeklēja Spīrsas Austrālijas tūres pirmo koncertu.

Zvaigzne Austrālijā “Circus” tūres ietvaros, kas martā aizsākās Ņūorleānā, sniegs vēl 15 koncertu.

Avots: news.bbc.co.uk

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV