Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Foto no "Randoms Dīvānvakara"

easyget.lv, 14.11.2009. 15:51 | komentāri (2)

Piektdienas, 13. novembra, novakarē uz koncertu „Randoms Dīvānvakars” aicināja Vecrīgas mūzikas ierakstu veikals „Randoms”, kur miniuzstāšanos noturēja grupas „Mofo” un „Satellites LV”.
Foto no "Randoms Dīvānvakara"

Galerijas:

Uz pāris dienām Latvijā no Londonas iegriezies grupas „Mofo” ģitārists Edgars Rubenis kopā ar šī kolektīva līderi Arnis Račinski „Randoms Dīvānvakaru” atklāja ar pāris grupas nu jau par klasiku kļuvušo hītu nospēlēšanu, gluži kā iesildoties pirms vakarā gaidāmā koncerta LMA Studentu klubā. Turpretim grupas „Satellites LV” kodols – brāļi Žildes – koncerta otrajā daļā no dziesmu vācelītes izvilka divus tikko svaigi radītus gabalus, apliecinot, ka, kaut necik ilgs laiks nav pagājis kopš abu pēdējo albumu izdošanas, vīri jau strādā pie nākamā ieraksta.

Edgars Rubenis šovakar būs sastopams bārā „I Love You”, uzstājoties muzikālā projektā „12. gada pravieši”. Savukārt grupa „Satellites LV” sola koncertu 12. decembrī klubā „Dirty Deal Cafe”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV