Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Klajā nāk jaunais Double Faced Eels singls!

easyget.lv, 24.04.2007. 10:30

Ieskandinot raidstaciju viļņus 23.aprīļa pēcpusdienas cēlienā, grupa laiž klajā nākamo studijas albuma singlu ar nosaukumu „Kefīrs”. Dziesmā ir ietverti daži no aizrobežu nacionalitātes raksturīgiem skanējuma simboliem, piemēram, country stila ģitāras virtuzaurisms un pirmie soļi slāvu valodas bibliogrāfijā. Bet, kā izsakās paši grupas dalībnieki, – „Mēs esam un būsim par Latvijas produktu – kefīru!”
Klajā nāk jaunais Double Faced Eels singls!

Līdz ar otro studijas albuma „Kurš nogalināja Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums” pabeigšanas manevru grupa Double Faced Eels piedāvā līdz šim sulīgāko un svaigāko veikumu no savas pastāvēšanas vēstures lappusēm. Pasākuma organizatoriskie spēki un atbildīgās instances ziņo, ka 8. maija pasākums „Sapņu Fabrikā” ir gada pirmais un vienīgais tāda mēroga pasākums, kur būs iespēja „Zušus” sastapt ne tikai jaunā koncertprogrammā, 2,3 stundu garā šovā, bet arī jaunā un eksplozīvā realitātes līmenī (Chikijs apgalvo, ka prot tēlot gludekli).

Par koncerta kuplinājumu pie atbildības varēsiet saukt vakara īpašos viesus - Arti Dvarionasu, Olgu Rajecku, Jenny May un Deju studiju "Aggressive" (šīs skaistās meitenes liks kapitulēt jebkuram vīrietim). Koncertā, protams, piedalīsies arī klejotājs leģenda - zilais lācis no Vostokas.

Katram koncerta apmeklētājam būs iespēja pirms koncerta izvēlēties dziesmu, tā ietekmējot grupas repertuāru. DFE mājas lapā www.dfe.lv ir iespēja nobalsot par dziesmu, kuru varēs dzirdēt koncertā.

Pirms koncerta uz skatuves kāps grupa Backyard (tepat no jaunizveidotās Eiropas Savienības), kas perfekti prot adaptēties jebkuros muzikālos laika apstākļos, un apsolījuši 2 nedēļu laikā izveidot latvisku repertuāru un akordeonistu trio (perfekta spēja krist uz nerviem).

Uz koncertu jau pārdotas visas biļetes par sākuma cenu. Šobrīd biļetes cena visās „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuparadize.lv ir Ls 8. Koncertam tuvojoties, biļetes kļūs dārgākas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV