Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Laiems Galahers runā par savu solo albumu un attiecībām ar brāli

Baiba Sniķere, 19.11.2009. 17:50

Bijušais grupas "Oasis" dalībnieks Laiems Galahers (Liam Gallagher) atklāj, ka jaunajā gadā plāno sākt ierakstīt savu pirmo solo albumu.
Laiems Galahers runā par savu solo albumu un attiecībām ar brāli

“MTV Italy” videointervijā bijušais “Oasis” solists atklāja, ka kopā ar bijušajiem “Oasis” kolēģiem Gemu Ārčeru (Gem Archer), Endiju Belu (Andy Bell) un Zaku Stārkiju (Zak Starkey) ir ierakstījis jau diezgan daudz dziesmu demo versijas.

Galahers sacīja, ka ir par miljons procentiem pārliecināts, ka viņa jaunās dziesmas ir labākas par jebko, ko viņa bijusī grupa kādreiz ir paveikusi. “Mēs esam ierakstījuši dažu dziesmu demo versijas. Iespējams, ka pēc Ziemassvētkiem mēs dosimies uz studiju un ierakstīsim tās pilnībā un, cerams, ka jūlijā varēsiet sagaidīt jauno albumu,” informēja mūziķis.

“Šoreiz mēs to darīsim pavisam savādāk. Es centīšos sastrādāties ar jauno grupu, radīt jaunas dziesmas un es par tām esmu visai pārliecināts. Esmu par miljons procentiem pārliecināts, ka tas būs labākas par “Oasis” dziesmām.”

Dziedātājs arī atzina, ka viņš joprojām daudz domā par savu brāli Noelu un ir apbēdināts par grupas izjukšanu.

“Es viņu ļoti mīlu (Noelu), bet mēs vienkārši nevaram saprasties. Mēs katrā ziņā nemaz nebijām tik tuvi. Labi, mēs bijām vienā grupā, taču mūsu starpā nevaldīja liela tuvība – viņš darīja savas lietas un es savas. Man bija savi draugi un viņam savi,” skaidroja L. Galahers, neslēpjot “mēs kopā pavadījām laiku tikai grupas koncerttūrēs. Mūs nesaistīja ciešas saites, taču uzskatījām, ka “Oasis” ir lieliska grupa.”

Galahers arī pauda, ka viņš joprojām turpina nodarboties ar savas apģērbu līnijas “Pretty Green” veicināšanu un nākamajā gadā Lielbritānijā plāno atvērt apģērbu veikalu.

“Mūzika ir tur, kur tā ir. Mūzika man vienmēr būs pirmajā, bet apģērbu līnija otrajā vietā. Ja viss veiksies labi, mēs, iespējams, Londonā varēsim atvērt veikalu, taču, ja pavisam labi - tad Itālijā. Es vēlos, lai mani veikali būtu visā pasaulē.”

Šie Galahera komentāri izskan dažas dienas pēc tam, kad viņš atklāja, ka tuvāko mēnešu laikā gatavojas sniegt savu pirmo solokoncertu.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV