Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Alekss Tērners no “Arctic Monkeys” koncertā nospēlē divas jaunas dziesmas

Mārtiņš Atvars, 20.11.2009. 16:24

Alekss Tērners (Alex Turner) no grupas “Artic Mokeys” vakar, 19. novembrī, sagādāja pārsteigumu Mencap Little Noise Sessions koncertā, atskaņojot divas jaunas dziesmas.
Alekss Tērners no “Arctic Monkeys” koncertā nospēlē divas jaunas dziesmas

Pasākums notika Islington Union Chapel, kurā “Arctic Monkeys” dziedātājs uzstājās ar septiņām dziesmām, no kurām divas bija jaunas - 'Joining The Dots' un otra bez nosaukuma.

Tērners arī nospēlēja “Arctic Monkeys” dziesmas 'Fluorescent Adolescent', 'Secret Door' un pašreizējo singlu 'Cornerstone'. Viņš nospēlēja arī divas koverversijas – grupas “The Ink Spots” gabalus 'I Don't Want To Set The World On Fire' un 'Only You Know' no mūziķa Dion 1975. gada albuma 'Born To Be With You'.

Tērners uzstājās kopā ar taustiņinstrumentālistu, vēlāk uz skatuves viņam pievienojās grupas biedrs Džeimijs Kuks (Jamie Cook), kurš uz ģitāras nospēlēja 'Secret Door' un 'Cornerstone'.

Šī pasākuma spilgtākais moments bija, kad Ričards Haulijs (Richard Hawley) nospēlēja koverversijas Elvisa Preslija (Elvis Presley) dziesmām 'Crawfish' un 'Hushabye Mountain' no 1968. gada filmas 'Chitty Chitty Bang Bang'. Vēlāk  Haulijs nepalika parādā Aleksam Tērneram un, pirms duets nospēlēja “Arctic Monkeys” dziesmu 'Only Ones Who Know', stādīja viņu priekšā kā „laisko ķirzaku”.

Mencap Little Noise Sessions koncerti turpināsies šovakar, lielākā uzmanība būs pievērsta Lostprophets.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV