Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Enja, Sīls un Dženeta Džeksone izdod labāko dziesmu izlases

Jānis Penka, 23.11.2009. 09:31

Novembra beigās labāko dziesmu izlases izdos tādi dziedātāji kā Enja (Enya), Sīls (Seal) un Dženeta Džeksone (Janet Jackson).
Enja, Sīls un Dženeta Džeksone izdod labāko dziesmu izlases

23.novembrī īru dziedātāja Enja izdos savu labāko dziesmu izlasi “The Very Best Of” ar 18 populārākajiem skaņdarbiem, tostarp iepriekš neizdotu dziesmas “Aniron” versiju no filmas “Gredzenu pavēlnieks”. Dziesmas no viņas agrīnajiem albumiem (The Celts, Watermark, Shepherd Moons, The Memory Of Trees) tikušas remāsterētas.

Enjas izlase būs pieejama arī CD+DVD versijā, kurā iekļauti 13 videoklipi un ieskats to tapšanā. Šī versija būs pieejama limitētā tirāžā – Latvijā tikai 50 eksemplāru.

Savas vairāk kā 20 gadus ilgās karjeras laikā Enja pārdevusi 70 miljonus albumu un ieguvusi četras “Grammy” balvas, kā arī Oskaru par dziesmu “May It Be” filmai “Gredzenu pavēlnieks”. Dziedātājas populārākais albums “A Day Without Rain” tika pārdots multiplatīna statusā desmit valstīs un padarīja Enju par 2001.gada visvairāk pārdoto izpildītāju.

Savu labāko dziesmu kolekciju apkopojusi arī dziedātāja Dženeta Džeksone. Izlase “The Best” pieejama 2CD formātā no 23.novembra. Tajā iekļauti vairāk nekā 30 dziedātājas lielākie hiti, kas ieguvuši 1.vietu dažādu valstu topos, sākot ar 1986.gada singlu “Control” līdz 2008.gada hitam “Feedback”, kā arī jauna dziesma – “Make Me”.

2010.gadā Dženeta plāno izdot savu pirmo grāmatu un jaunu studijas albumu, kā arī uz ekrāniem nonāks jaunākā filma “Why Did I Get Married Too” ar viņas piedalīšanos.

Savas karjeras laikā Dženeta Džeksone izdevusi 10 albumus, kas pārdoti vairāk nekā 100 miljonus eksemplāru, padarot Dženetu par vienu no veiksmīgākajām mūsdienu dziedātājām. Viņas visvairāk pārdotais ieraksts ir 1993.gada albums “janet.”.

30.novembrī klajā nāks Sīla labāko dziesmu izlase “Hits”, kurā būs iekļauti 17 dziedātāja lielākie hiti un fanu iecienītākās kompozīcijas, kā arī 2 jauni skaņdarbi – “I Am Your Man”, kas ir kaverversija amerikāņu dueta “Ashford & Simpson” sarakstītajam un Bobija Teilora izpildītajam skaņdarbam, un “Thank You” – jauna versija “Sly and The Family Stone” klasiskajam hitam.

Papildus standarta versijai Sīla labāko dziesmu izlase būs pieejama arī 2CD versijā ar dziesmām no filmām, hitu remiksiem, duetiem un albuma “Soul” dziesmu popūriju dzīvajā izpildījumā.

Londonā dzimušais Sīls debitēja 1990.gadā kā vokālists un līdzautors tā laika tehno zvaigznes Adamski hitam “Killer”, kam sekoja Sīla debijas singls “Crazy”, aizsākot dziedātāja veiksmīgo starptautisko karjeru. Sīla vokālās dotības – viņa viegli piesmakušais baritons kļuvis par zīmolu tādos hitos kā “Prayer for the Dying”, “Kiss From a Rose” un “Don’t Cry”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV