Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„ēnas” koncertā prezentēs jaunu singlu

Studentu klubs, 25.11.2009. 19:25

Piektdien, 27. novembrī, ap plkst. 23:30 Studentu klubā grupa "ēnas" prezentēs savu jaunāko veikumu – singlu „Seven”.
„ēnas” koncertā prezentēs jaunu singlu

Pagājušajā vasarā grupa „ēnas” ar koncertiem fanus nav lutinājusi, jo aktīvi strādājusi pie pavasarī gaidāmā albuma. Šobrīd studijā ierakstītas un pabeigtas ir jau četras dziesmas, taču pati grupa sola albumā iekļaut 12 kompozīcijas. LMA Studentu klubā „ēnas” prezentēs pirmo singlu – dziesmu „Seven”, un stāsta, ka tāds būšot arī albuma nosaukums. Lai arī svaigas vēsmas solītas jau krietni ātrāk, procesi aizkavējušies, jo nolemts dziesmai radīt arī videoversiju.

Koncertā Studentu klubā grupa izpildīs dziesmas gan no debijas albuma, gan sešas pilnīgi jaunas, līdz šim nedzirdētas kompozīcijas, kas tiks iekļautas arī gaidāmajā albumā. „Visi koncerti Studentu klubā mums vienmēr ir bijuši īpaši. Tur mēs varam atbrīvoties pilnībā un atdot sevi tikai mūzikai un klausītājiem. Šis koncerts noteikti būs tikpat elektrizēts kā iepriekšējie. Pēc koncerta būs iespēja pirmo reizi noklausīties gaidāmā singla „Seven” ierakstīto versiju.” – stāsta „ēnas”.

Ieeja Studentu klubā no plkst. 22:00, ieejas maksa – 3,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV