Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Raidījums “Intelligent beats“ svin sešu gadu jubileju

Ksenia Kamikaza, 01.12.2009. 10:58

30. novembrī aprit seši gadi no brīža, kad pirmo reizi radiostacijas Capital FM 101 viļņos atskanēja raidījuma Intelligent Beats signāls un programmas vadītāja Ksenija Kamikaza debitēja ēterā. Projekta dzimšanas dienas svinības jau ir kļuvušas par tradīciju un šis gads nebūs izņēmums. Šoreiz Ksenija gaidīs ciemos draugus, kolēģus un Intelligent Beats pastāvīgus klausītājus bārā Salt'n'Pepper (Palasta ielā 10) 4. decembrī. Par ballītes īpašo viesi kļūs projekts Chopstick no Berlīnes, bet par pasākuma atbalstītāju — skotu viskijs The Famous Grouse.
Raidījums “Intelligent beats“ svin sešu gadu jubileju

Raidījumā Intelligent Beats skan skaista un nomierinošā mūzika downtempo, lounge, nu jazz stilos, kā arī eksperimentālā elektronika, tādi vieglie deju novirzieni, kā deep un chill house un arī reti klasiska džeza ieraksti. Tieši šādās muzikālajās noskaņās notiks arī šis pasākums, kas veltīts programmas sešu gadu jubilejai.

Chopstick ir Či Tjēna Nguena (Chi Thien Nguen) soloprojekts. Tjēns ir dzimis Vācijas dienvidos Vjetnamas imigrantu ģimenē, bet dotajā brīdi dzīvo Berlīnē. Tomēr satikt viņu dzīvesvietā nav tik viegli - Chopstick vada klubu Hamburgā un daudz uzstājas visās pasaules malās no Eiropas līdz Ziemeļ un Dienvidamerikai. Dzimtajā Vācijas galvaspilsētā Chopstick regulāri griež plates klubā Berghain, kuru daudzi dīdžeji uzskata par labāko pasaulē un arī vada ierakstu kompāniju Baalsaal. Tjēnam piemīt kolorīts austrumu izskats, šarms un augstākā mūzikas izjūta, līdz ar to viņa uzstāšanās sniedz izsmalcinātu baudu gan acīm, gan dvēselei.

Kopā ar ārzemju viesi pasākumā uzstāsies Vito Miller no DNK music community ar setu deep & dub noskaņās, kā arī, protams, pati vakara saimniece Ksenija Kamikaza, kura piedāvās publikai vieglus deju ritmus labākajās Intelligent Beats tradīcijās. Un kā jau ierasts jubilejas svinībās, apmeklētāji varēs saņemt dāvanā CD, kuru Ksenija speciāli sagatavoja radiošova kārtējai gadadienai.

Inteligent Beats sešu gadu jubilejas svinības ar skotu viskija The Famous Grouse atbalstu sāksies bārā Salt'n'Pepper (Palasta ielā 10) plkst. 21:00. Ieeja ir brīva pēc viesu saraksta. Visiem ieinteresētiem ir iespēja ierakstīties viesu sarakstā. Lai saņemtu prioritāti pie ieejas uz pasākumu — jānosūta savs vārds un uzvārds uz e-pasta adresi list@snp.lv. Vietu skaits ir ierobežots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV