Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Atis Auzāns un Oranžais koris ieraksta savu otro singlu „Rūķis”

Jānis Auzāns, 03.12.2009. 22:09

Turpinot savu otro Latvijas koncerttūri un gaidot Ziemassvētkus, Atis Auzāns un Oranžais koris ierakstījis savu otro singlu ar nosaukumu „Rūķis”.
Atis Auzāns un Oranžais koris ieraksta savu otro singlu „Rūķis”

Dziesmas autors Atis Auzāns dziesmas vieglumu, melodiskumu un šķietamo bērnišķību apvienojis ar tekstu, kas varētu likt kaut nedaudz aizdomāties ikvienam pieaugušam cilvēkam. Savukārt Oranžā kora skanējums un daudzbalsība rada patiesi mīļu, sirsnīgu un mazliet noslēpumainu Ziemassvētku noskaņu.

Dziesmas pirmatskaņojums gaidāms 5.decembrī Latvijas Radio 2 ēterā, plkst.12 -  tikai dažas stundas pirms Oranžā kora lielkoncerta Rīgā, Ķīpsalas hallē.

Šobrīd Atis Auzāns un Oranžais koris veiksmīgi turpina savu otro Latvijas koncerttūri „Atver acis”. Jaunā programma mēneša laikā izdziedāta vairāk nekā 20 koncertos dažādās Latvijas vietās. Vēl šogad koris plāno koncertēt Pļaviņās, Bauskā, Jelgavā, Ludzā, Jaunlaicenē un Annā. Pēc Ziemassvētku brīvdienām Atis Auzāns un Oranžais koris turpinās tūri, un šobrīd ir ieplānoti koncerti vairāk nekā 70 Latvijas pilsētās.

Plašāka informācija par kori un jauno tūri iegūstama www.soundsystems.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV