Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Aicina piedalīties DabSoļa gada aptaujā

Arvīds Laivinieks, 07.12.2009. 14:23

Raidījuma DabSolis un dubstep.lv komanda aicina klausītājus piedalīties ikgadējā aptaujā par šī gada spilgtākajiem dubstep skatuves notikumiem. Turklāt motivācijas nolūkos aptaujas dalībniekiem tiek solītas arī pārsteiguma balvas vinila plašu formātā.
Aicina piedalīties DabSoļa gada aptaujā

Dabsolis, kas dzirdams radio NABA ēterā katru otro piektdienu plkst. 21:00, veido ikgadējo aptauju, kurā klausītāji tiek aicināti norādīt 2009. gada veiksmīgākos dubstep skaņdarbus un albumus. Papildus šīm divām kategorijām var norādīt arī gada labāko DJ miksu un gada labāko/ievērojamāko Latvijas dubstep dīdžeju.

Bez tā visa ir izveidota arī kategorija "Labākais Latvijas nekomerciālās elektroniskās mūzikas skaņdarbs". Tai var nominēt Latvijas mākslinieku skaņdarbus neatkarīgi no mūzikas stila, jo diemžēl Latvijā vēl nav pietiekami daudz dubstep producentu, lai tajā nominētu tikai šī žanra skaņdarbus. Tie var būt skaņdarbi, kas atskaņoti Dabsoļa tematiskajās pārraidēs "Ražots Latvijā", kā arī citi pašmāju nekomerciālās mūzikas garadarbi.

Lai piedalītos aptaujā, ir jāreģistrējas draudzīgajā Latvijas dubstep komūnas portālā - www.dubstep.lv, un, nominējot savus kandidātus, ikviens respondents piedalīsies izlozē, kuras balvās būs vairāki dubstep ieraksti vinila formātā. Dzīves atvieglošanai foruma aptaujai veltītajā sadaļā ir atrodama informācija un diskusijas par par šī gada notikumiem, lai palīdzētu izvēlēties sev tīkamākos kandidātus.

Aptauja darbosies līdz šī gada beigām, un tās rezultātiem veltītā pārraide un balvu izloze tiešraidē būs dzirdama kādā no nākamā gada pārraidēm janvārī, kad tiks veidots 2009. gada dubstep notikumu pārskats. Ar balvu ieguvējiem sazināsimies pa e-pastu, kas tiks norādīts, reģistrējoties forumā. Papildinformāciju meklējiet www.dubstep.lv.

Šī gada 18. decembra DabSoļa pārraidē būs dzirdama Latvijas dīdžeju un producentu viedokļi un diskusijas par aizvadītā gada aktuālākajiem dubstep skatuves notikumiem. Klausieties radio NABA tiešraidē - http://radionaba.lv/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=22

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV