Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Gajs Gārvijs no “Elbow” paziņo jaunumus par albuma ierakstīšanu

Mārtiņš Atvars, 07.12.2009. 17:53

Gajs Gārvijs (Guy Garvey) no grupas “Elbow” atklāja, ka grupas jaunā albuma ierakstu sesijās ir valdījusi psihedēliska atmosfēra, un tas novedis pie tā, ka viņš sācis rakstīt par savu dzimto pilsētu Bēri.
Gajs Gārvijs no “Elbow” paziņo jaunumus par albuma ierakstīšanu

Grupas vadītājs paziņoja, ka viņiem ir idejas „20 atsevišķām” dziesmām, kuras viņi cer izveidot savam piektajam albumam, kurš būs turpinājums 2008. gada albumam 'The Seldom Seen Kid'.

„Ik pa laikam mēs noklausāmies pēdējās nedēļās paveikto un tad to izvērtējam,” viņš paskaidroja. „Tā tas turpināsies, līdz mums būs 15 vai 16 labas dziesmas. Noskaņa ir nemitīgi mainījusies un nākošnedēļ tā atkal būs savādāka. Šīsnedēļas noskaņā ir ierakstītas dziesmas “Moogs” un “Mellotrons”.”

Gērvijs piebilda, ka pārcelšanās no Mančestras atpakaļ uz Bēri ir palīdzējusi viņam sacerēt vārdus jaunajām dziesmām.

„Gribu būt tuvāk radiem,” viņš paziņoja. „Iepriekš viņi nebija pārāk tālu, tomēr būt tuvāk ir labāk. Gribu, lai arī maniem bērniem būtu iespēja kāpelēt pa kokiem, kā tas bija man. Tagad es sirsnīgi rakstu par pilsētu un savu vecumu.”

„Tikko esmu sarakstījis: ”The laddered chair in my high ideals/Like I took a chair to the battlefield/The noble fire that is in my chest/Is acid in my belly at the very best.” Tāpēc izklausās, ka es rakstītu par to, ka esmu pusmūža vecumā un resns.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV