Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

“Beastie Boys” dalībnieks Adams Jauhs pēc cīņas ar vēzi jūtas labi

Baiba Sniķere, 08.12.2009. 10:04

Amerikāņu hiphopa un pankroka grupas “Beastie Boys” dalībnieks Adams Jauhs (Adam Yauch) ir atlabis pēc nesenās cīņas ar vēzi. Viņš atklāja, ka jūtas pietiekoši labi, lai uzstātos “Coachella” mūzikas festivālā.
“Beastie Boys” dalībnieks Adams Jauhs pēc cīņas ar vēzi jūtas labi

Jauham jūlijā tika konstatēts pieauss dziedzera ļaundabīgais audzējs, kas īsi pēc tā atklāšanas tika izoperēts, un kopš tā laika mūziķis pamazām atveseļojās.

“Tagad, pēc operācijas es jūtos labi. Bet ziniet, tas viss bija visnotaļ interesanti,” žurnālam “Movie Line” sacīja zvaigzne.

Solists arī atklāja, ka grupa nesen sākusi gatavoties savai gaidāmajai koncerttūrei, kā arī runāja par sava jaunā albuma “Hot Sauce Committee Part 1” izdošanas datumu. “Mēs pašlaik par to domājam. Albumu mēs īstenībā varējām izdot jau septembrī, bet tas bija jāatliek manas veselības problēmu dēļ,” stāstīja mūziķis.

Jautāts, kad viņš jutīsies pietiekami labi, lai varētu atkal doties tūrēs, Jauhs atbildēja, ka viņa grupa domā uzstāties nākamā gada “Coachella” mūzikas festivālā. “Tas pavisam noteikti ir temats, par ko pēdējā laikā daudz apspriežamies un cenšamies vienoties. Ticiet man, tas būtu jauki, ja mēs varētu piedalīties,” viņš piebilda.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV