Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Liene Šomase ierakstījusi jaunu dziesmas “Uzsniga sniedziņš balts” versiju

Guntars Račs, 10.12.2009. 10:27

Dziedātāja Liene Šomase, kura pavisam nesen savus cienītājus iepriecināja ar jaunā Raimonda Paula dziesmu albuma “Mēs jau sen to bijām pelnījuši” tituldziesmu, sagatavojusi patīkamu pārsteigumu saviem klausītājiem Ziemassvētkos. Studijā tikko pabeigts darbs pie Brāļu Ziemeļu, nu jau par latviešu popmūzikas klasisku uzskatītās dziesmas “Uzsniga sniedziņš balts” jaunas versijas ieraksts. Dziesmu no jauna aranžējis Julians. Dziesmas mūzikas autors ir Āris Ziemelis, bet dziesmas pamatā ir dzejnieka Māra Čaklā dzejolis.
Liene Šomase ierakstījusi jaunu dziesmas “Uzsniga sniedziņš balts” versiju

Dziesmas mūzikas autors, noklausoties jauno versiju atzina: - “Līdz šim biju dzirdējis arī citas versijas šai dziesmai, taču neviena no tām mani tā īsti neuzrunāja. Šī versija man ļoti patīk. Tai ir patiesi sirsnīga, mīļa un gaiša noskaņa.”

Šī gada 20.decembrī Liene Šomase piepildīs savu sapni un sniegs savu pirmo Ziemassvētku solo koncertu Kino “Rīga” lielajā zālē. Biļetes uz šo koncertu jau ir gandrīz izpārdotas.

Liene Šomase: “Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks un manā izpratnē šiem vārdiem nav tikai formāla nozīme – esmu nolēmusi iepriecināt visus savus skatītājus un klausītājus ar jaunu, pārsteidzošu Ziemassvētku koncertu, kurā būs virkne pirmatskaņojumu un vēl nedzirdētu dziesmu versiju, tostarp arī šo lielisko dziesmu.”

Dziesma Mp3 formātā pieejama lejupielādei portālā Doremi.lv

Bet “taustāmā” veidā tā iegūstama iegādājoties CD izlasi “Lielā Ziemassvētku izlase Nr.4”, kur atrodama gan šī dziesma, gan grupas “Musiqq” jaunais Ziemassvētku singls “Pirmā manā Ziemassvētku sarakstā”, kā arī Jenny May, Tomasa Kleina un Kristīnas Dobeles jaunās un sirsnīgās dziesmas.

Foto: Valts Kleins

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV