Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Paziņoti „Bedwetters” koncerta iesildītāji

Edgars Āboliņš, 10.12.2009. 13:26

Šo sestdien, 12. decembrī, notiekošo igauņu apvienības „Bedwetters” koncertu „Studentu klubā” iesildīs pašmāju poppunk grupa „In the box”.
Paziņoti „Bedwetters” koncerta iesildītāji

Sestdien jau vismaz devīto reizi Latvijā koncertu sniegs viena no pašreiz aktuālākajām igauņu grupām „Bedwetters”. Šis būs grupas pirmais koncerts „Studentu klubā”, pirms tam viņi uzstājušies tādos klubos kā „Depo”, „Fontaine palace”, „Melnā piektdiena” un festivālos „Positivus”, „Baltic beach party” un „Fono fest”.

Par koncerta iesildītājiem izvēlēta pašmāju poppunk grupa „In the box”, kas pēdējā laikā papildinājuši savu skanējumu ne tikai ar jau tradicionālajām ģitārām un bungām, bet arī sampleriem, tā iegūstot jaunu un interesantu skanējumu.

Ieeja „Studentu klubā” 12. decembra vakarā tiks vērta pulkstens 20:00, klubs atrodas Raiņa bulvārī 23. Ieejas maksa – 2 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV