Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Kristīnai Zaharovai “Dzirkstošajā Dīvu naktī” jaunas dziesmas pirmizrāde

Guntars Račs, 11.12.2009. 09:14

16. un 17. decembrī “Sapņu fabrikā” notiks atraktīvā projekta “Dzirkstošā Dīvu nakts” koncerti, kuros piedalīsies dziedātājas Marija Naumova, Ance Krauze, intriģējošā Dīva – pārsteigums, kuras personība tiks atklāta tikai dažas dienas pirms koncerta, kā arī jaunā un daudzsološā dziedātāja Kristīna Zaharova.
Kristīnai Zaharovai “Dzirkstošajā Dīvu naktī” jaunas dziesmas pirmizrāde

Kristīna, kas izceļas ar latviešu estrādē reti sastopamu meitenīgu smalkumu un jutekliskumu, šogad ļoti veiksmīgi startēja uzreiz divu valstu Eirovīzijas koncertos, iegūstot godpilno otro vietu gan Īrijas atlasē, gan Latvijā. Gads turpinājās ar dalību starptautiskajā konkursā “Slāvu bazārs” Vitebskā, sekoja jaunas Raimonda Paula dziesmas “Ābols” ieraksts un Laura Reinika dziesmas “Kaut es spētu izlikties” panākumi radiostaciju topos un aptaujās. Kristīna turpina pilnveidot savu repertuāru un pagājušajā nedēļā studijā pabeidza jaunas Artūra Palkeviča un Guntara Rača dziesmas “20” ierakstu, kuru piedāvājam noklausīties jau šodien.

Dziesmas īstā pirmizrāde dzīvajā izpildījumā notiks “Dzirkstošās Dīvu nakts” koncertos “Sapņu fabrikā” - turklāt tas nebūs vienīgais pirmatskaņojums šajos sievišķīga šarma un elegances piesātinātajos vakaros.

Vairāk informācijas par “Dzirkstošās Dīvu nakts” koncertiem www.divunakts.lv

Dziesmas Mp3 pieejams portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV