Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Pirmo reizi Baltijā - TIESTO šovs Ogres estrādē

easyget.lv, 25.04.2007. 09:00 | komentāri (35)

Ceturtdien, 7.jūnijā Ogres estrādē ar vienīgo uzstāšanos Baltijā, un Latvijai vēl nepieredzētu gaismas, skaņas un lāzeru šovu uzstāsies trance mūzikas superzvaigzne – Holandes superDJ Tiesto.
Pirmo reizi Baltijā - TIESTO šovs Ogres estrādē

Pašlaik pasaules slavu piedzīvo Tiesto autorprojekts “Elements of Life”. Pasākuma organizatori sola, ka Eiropas tūres ietvaros gaidāmā Tiesto uzstāšanās Ogres estrādē jaudas ziņā neatpaliks no projekta oriģinālkoncepta.

Tiesto uzstāšanās tehniskā puse solās būt ne mazāk iespaidīga. Organizatori sola instalēt diodu ekrānus ar 40 metru kopējo garumu, 70 KW skaņas un izmantot pustonnu pirotehnikas. Vairāk kā 100 prožektoru radīs savdabīgu “Gaismas“ efektu, bet četri jaudīgi lāzeri valdīs pār galveno deju arēnu.

Holandes superdīdžejs - Tiesto (aka Tijs Verwest) aizvadītos trīs gadus pavadījis globālajā slavas mērogā. No 2002.–2004.gadam viņš pabijis DJ Magazine's Top 100 pirmajā vietā. Viņš ir pirmais dīdžejs, kurš uz savu solo uzstāšanos stadionā spējis pulcēt 25,000 cilvēku un pirmais, kurš uzstājies 2004.gada Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā Atēnās. Šobrīd viņš ir viena no visu laiku lielākajām planētas trance mūzikas autoritātēm.

Pavisam nesen viņš trešo reizi saņēma "Dutch 3FM" balvu, kā gada labākais Holandes artists, kategorijā "DANCE", bet 22.martā Maiami notiekošajā “Winter Music Conference” viņš ieguva trīs “International Dance Music Awards” balvas:
-Best Global DJ,
-Best Progressive House/Trance track par 'Dance4Life - Tiësto ft. Maxi Jazz'
-Best Full Length DJ Mix CD priekš viņa 'In Search of Sunrise 5' mix izlases.

Tiesto kopā ar vēl desmit pasaules mēroga deju mūzikas zvaigznēm ir iesaistījies projektā “Dance4Live”, cīņai pret AIDS. Viņa un Faithless solista Maxi Jazz kopīgi radītais singls 'Dance4Life - Tiësto ft. Maxi Jazz' kļuva par šī starptautiskā projekta himnu.
Trešdien, 2.maijā iepriekšpārdošanā tiks laistas biļetes par īpašu cenu 5 LVL. Biļetes par šādu cenu iepriekšpārdošanā varēs iegādāties www.bilesuserviss.lv tikai vienu dienu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV