Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Džons Laidons nožēlo, ka uzaicināja Sidu Višesu pievienoties "Sex Pistols"

Egija Petrova, 16.12.2009. 11:40

Džons Laidons (John Lydon) nožēlo, ka uzaicināja Sidu Višesu (Sid Vicious) pievienoties grupai "Sex Pistols". Grupas līderis, kurš gatavojas doties atkalapvienošanās turnejā ar grupu "Public Image Ltd", teica, ka Višess zaudēja savu individualitāte, kad iestājās grupā.
Džons Laidons nožēlo, ka uzaicināja Sidu Višesu pievienoties "Sex Pistols"

„Piedod man, Dievs, ka uzaicināju Sidu pievienoties grupai,” Laidons stāstīja laikrakstam "The Independent". „Mēs jutāmies tik izolēti, jo "nabaga" Sids nebija pats foršākais. Labākais viņa raksturā bija viņa humora izjūta, kas pazuda dienā, kad viņš pievienojās "Sex Pistols".”

Dziedātājs paziņoja, ka viņu "kaitina" tas, ka kāda jauna grupa pārņem viņa grupas stilu un kā piemēru minēja Laiemu Galaheru. „Es joprojām dzirdu izdodam ierakstus, kuri atdarina mūsu grupas stilu, bet viņi par to nekādā veidā neatmaksā mums,” viņš skaidroja. „Esmu mazliet aizkaitināts, jo nekad savā mūžā neesmu centies būt kāds cits. Grupa "Oasis" mani kaitina. Vai zināt, kāpēc? Tā balss mani kaitina. Viņš varēja labāk izdomāt kaut ko oriģinālu, kas viņu atšķirtu no citiem."

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV