Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

THEROOM nosauc 21. gadsimta pirmās desmitgades nozīmīgākos vārdus Latvijas klubu dzīvē

Viktors Bukults, 28.12.2009. 09:30

Klubu mūzikas e-net žurnāls THEROOM (www.theroom.lv), nosaucis ”21. gadsimta pirmās desmitgades nozīmīgākos vārdus Latvijas klubu dzīvē”.
THEROOM nosauc 21. gadsimta pirmās desmitgades nozīmīgākos vārdus Latvijas klubu dzīvē

E-pastu aptaujā piedalījās vairāk kā 4000 respondentu – tikai klubu un deju mūzikas pasākumu apmeklētāji vecumā no 21 – 35 gadiem. Aptauju apkopoja THEROOM redakcija. Atšķirībā no vairuma tradicionālo reitingu, THEROOM sarakstā iekļuvušas ne tikai personības; dīdžeji, producenti, un promoteri, bet desmit atslēgas vārdu, bez kuriem šī desmitgade nebūtu iedomājama.

Par aizvadītās desmitgades gada nozīmīgāko vēstnesi nosaukts Bogdan Taran un viņa radiošovs Dance Box, kas Latvijas radiovilņos skan kopš 1998. gada.

Par mākslinieku, kas vistiešāk raksturo Latvijas aizvadītās desmitgades hiphopa skatuvi atzīts Ozols. Par nozīmīgāko pasākumu nosaukts Sensation –White.

Vēl labāko desmitniekā, pēc THEROOM apmeklētaju domām, iekļuvuši Latvijas DJ-kustības pionieri Ag&Raitis, producents Electricano, klubs Nautilus, vienīgā sieviešu kārtas pārstāve Liene Treimane (propeller), Lietuviešu DJ- duets Marius & Mindaugelis, reiz populārā klaberu čupošanās vieta Clubbers.lv, un kultūras centrs Andrejsala.

Šī desmitgade ir ievērojama ar daudziem aizraujošiem notikumiem, turklāt tas ir laiks, kurā mēs dzīvojam. Tā kā šī desmitgade vēl nav aizritējusi, varam cerēt, ka mūsu redzeslokā parādīsies vēl kāds nozīmīgs vārds.

http://www.theroom.lv
URL: http://www.theroom.lv/2009/11/21-gadsimta-pirmas-desmitgades-nozimigakie-vardi-latvijas-klubu-dzive/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV