Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Apstiprināts otrs "Glastonbury" festivāla galvenais mākslinieks

Egija Petrova, 28.12.2009. 18:53

Festivāla organizatore Emīlija Īvisa (Emily Eavis) paziņoja, ka ir apstiprināts otrs slavenais mūziķis nākamā gada mūzikas festivālam "Glastonbury".
Apstiprināts otrs "Glastonbury" festivāla galvenais mākslinieks

Mūzikas festivāla, kas nākamajā gadā svinēs 40. gadu jubileju, organizatori jau apstiprināja, ka festivālā piektdienas vakarā uzstāsies grupa "U2". Tagad viņi atklāja arī to, ka „tiek izskatīti trīs iespējamie mūziķu varianti”, lai atlasītu vienu, kas pievienosies slavenajai grupai.

„Sestdienas vakara mūziķu saraksts ir apstiprināts,” Emīlija Īvisa teica intervijā festivāla mājaslapā "GlastonburyFestivals.co.uk". Viņa piebilda: „Svētdienas vakara mūziķu sarakstam esam atlasījuši trīs iespējamos kandidātus. Šobrīd mēs to visu apstrādājam.”

Lai gan Īvisa nenosauca mūziķi, kas uzstāsies svētdienas vakarā, viņa paskaidroja, ka slavenais mūziķis „tiks atklāts nākamā gada sākumā”.

Mūzikas festivāls notiks 23. – 27. jūnijam.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV