Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Aicina piedalīties Valmieras pilsētas mazo vokālistu konkursā „Cālis 2010”

Līga Tarbuna, 13.01.2010. 11:30

Lai veicinātu pirmsskolas vecuma bērnu muzikālo spēju attīstību, Valmieras Kultūras centrs aicina Valmieras pilsētas mazos vokālistus līdz 5 gadu vecumam (ieskaitot) pieteikties dalībai konkursā „Cālis 2010”. Pieteikšanās konkursam – līdz 17.martam.
Aicina piedalīties Valmieras pilsētas mazo vokālistu konkursā „Cālis 2010”

Konkursa dalībniekiem būs jāizpilda divas dziesmas pēc brīvas izvēles, tās izvēloties atbilstoši izpildītāja vecumam un balss spējām. Konkursanti sagatavotās dziesmas varēs izpildīt a capella, mūzikas instrumentu vai fonogrammas pavadījumā. Konkursantu sniegumu vērtēs žūrija, pievēršot uzmanību izvēlētā priekšnesuma sarežģītības pakāpei, mākslinieciskajai kvalitātei un dalībnieku vizuālajam tēlam. Veiksmīgākais Valmieras pilsētas vokālists iegūs galveno balvu „Cālis 2010”, piemiņas balvas saņems ikviens konkursa dalībnieks.

Konkursa koordinatore Līga Kokorēviča informē, ka pagājušajā gadā konkursā piedalījās vairāk nekā 20 mazie vokālisti. „Iepriekšējos gados konkurss „Cālis” Valmierā guva lielu mazo vokālistu un viņu vecāku interesi un atsaucību, tādēļ Valmieras Kultūras centrs arī šogad turpinās iesākto tradīciju,” saka Līga Kokorēviča.

Vecāki un pedagogi mazos cāļus konkursam var pieteikt līdz 17.martam, zvanot pa tālruni 64207204, 26439258 vai sūtot e-pastu: liga.kokorevica@valmiera.lv. Ar konkursa nolikumu elektroniski var iepazīties www.valmiera.lv sadaļā „Kultūra”.

Konkurss „Cālis 2010” Valmieras Kultūras centrā notiks 21.martā plkst.14.00.

Foto: Valmieras kultūras cents

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV