Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Notiks Spīķeru muzikālā darbnīca bērniem „Multiplikācijas pasaulē”

Rinta Bružēvica, 15.01.2010. 13:24

VSIA „Latvijas Koncerti” aicina bērnus vecumā no sešiem līdz divpadsmit gadiem uz Spīķeru muzikālo darbnīcu „Multiplikācijas pasaulē” 24. janvārī pl. 12.00 (Maskavas ielā 4/1).
Notiks Spīķeru muzikālā darbnīca bērniem „Multiplikācijas pasaulē”

Spīķeru muzikālajā darbnīcā mazos dalībniekus gaida ceļojums multfilmu pasaulē - to fragmenti būs redzami uz ekrāna, multfilmu mūzika skanēs Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas studentu izpildījumā un improvizācijās. Bērni varēs vērot kā top multfilma, kā arī iesaistīties tās veidošanā kopā ar  TJN „Annas 2 „ multfilmu meistari Ilzi Rusku un viņas vadītās studijas audzēkņiem.

Darbosies grāmatu un mūzikas ierakstu tirdziņš, foto stūrītis,  „Bufete” ar Spīķeru gardumiem.

Ņemot vērā pagājušajā gadā izrādīto apmeklētāju ieinteresētību, arī šajā gadā VSIA „Latvijas Koncerti” reizi mēnesī aicinās bērnus uz Spīķeru muzikālajām darbnīcām. 21. februārī darbnīcā „Dejas burvība” dejos instrumenti, dejotāji un paši bērni. Savukārt 28. martā uzmanības centrā būs dažādi mūzikas instrumenti.

Mākslinieki visos pasākumos darbosies bez maksas, tādejādi dodot iespēju apmeklēt citus koncertus bērnu nama bērniem.

Biļetes var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs. Biļetes cena vienai personai – 3 lati.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV