Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Cūkmens iesniedz savu dziesmu Eirovīzijai

Ilze Meirupska, 15.01.2010. 13:52

Tīru mežu aizstāvis Cūkmens šodien iesniedzis savu dziesmu Eirovīzijas Dziesmu konkursa nacionālajai atlasei. Ar dziesmu „Antidraza” viņš vēlas vērst uzmanību arvien aktuālajai atkritumu problēmai un aicināt ne vien Latvijas, bet visas Eiropas iedzīvotājus rūpēties par dabu un nemēslot mežā.
Cūkmens iesniedz savu dziesmu Eirovīzijai

„Staigājot pa mežu un redzot nekārtību, drazas un plastmasas pudeles visapkārt, es bieži vien saskumstu. Tādos brīžos, lai sevi uzmundrinātu, dungoju dažādus meldiņus. Tieši tā arī radās ideja par manu zaļo uzskatu iedzīvināšanu dziesmā. Esmu pārliecināts, ka mana dziesma palīdzēs pēc iespējas vairāk cilvēkiem uzzināt, cik liels spēks mīt tīros mežos,” stāsta Cūkmens.

Ar dziesmas „Antidraza” fragmentu jau šobrīd iespējams iepazīties portāla draugiem.lv „Mūzikas” sadaļā, kur radīts īpašs Cūkmena profils. Tajā ikviens var atstāt arī savus komentārus un laba vēlējumus Cūkmena dalībai Eirovīzijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV