Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

LTV1 translēs „SEB Muzikālo banku”

Ieviņa Ancena, 18.01.2010. 15:03

Sestdiena, 23. janvāris, LTV1 ēterā noritēs vērienīgā izklaides šova – rokdziesmu un popdziesmu aptaujas „SEB Muzikālā banka” zīmē. Visas dienas garumā – plkst. 15:30, 16:35 un 17:40 - skatītājus gaida pieslēgumi ceremonijas norises vietai – Olimpiskajam centram „Ventspils”. Bet „SEB Muzikālās bankas” ceremonijas translācija, kuras laikā noskaidrosies gada visvērtīgākā dziesma, sāksies tūlīt pēc „Panorāmas” – plkst. 21:15.
LTV1 translēs „SEB Muzikālo banku”

Latvijas Radio 2 rokdziesmu un popdziesmu aptaujas „SEB Muzikālā banka” apbalvošanas ceremonija jau deviņus gadus ir viens no krāšņākajiem un gaidītākajiem notikumiem mūzikas pasaulē. Arī šogad tajā tiks suminātas gada 15 vērtīgākās latviešu rokdziesmas un popdziesmas.

Par piedalīšanos apbalvošanas ceremonijā Ventspilī šobrīd cīnās Intars Busulis, Andris Ērglis, Liene Šomase, Atis Auzāns un Oranžais koris, Aisha, Jānis Stībelis, Lauris Reiniks, Ivo Fomins, Jana Kay un Intars Rešetins, Musiqq, Vaidava, Putnu balle, Kaža, Mārtiņš Freimanis un PER, Gustavo, Otra puse, Kristīna Zaharova, Jenny May un Jānis Grodums. Visas dziesmas tiks izpildītas īpašā, tikai šim šovam veidotā aranžējumā, piedaloties Kristapa Krievkalna grupai un korim „Kamēr...”.

Finālbalsojuma laikā dziesmas vērtēs arī īpaša ekspertu padome. Tajā iesaistījušies profesionāli, ar aptaujas fināldziesmām nesaistīti mūziķi, kuri apbalvošanas ceremonijā uzstāsies ar īpašiem priekšnesumiem. Šogad ekspertu padomē darbojas Juris Kulakovs, Jānis Lūsēns, Kristīne Opolais, Ingus Pētersons, Māris Sirmais, Mirdza Zīvere, Viktors Lapčenoks, Juris Karlsons, Aivars Hermanis un Rihards Zaļupe.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV