Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Tuvojas Latvijas Otrās DJ Ziemas sporta spēles

Da White (Synthesis Crew), 28.01.2010. 09:23

Mums, kā ziemeļnieku tautai, jau sen bija pietrūcis kārtīgas ziemas, ar sniegu un salu, lai nav jāpeld pārvietojoties savā ikdienā, jāslapina kājas un jānēsā vienmēr līdzi lietussargs. Nu tas beidzot ir noticis, esam sadzirdēti! Ziema mūs lutina ar to, kas visiem sen ir pietrūcis – ziemas sportiskajām aktivitātēm, pasakaini skaisto dabu un elpu aizraujošiem piedzīvojumiem ārpus savas ikdienas.
Tuvojas Latvijas Otrās DJ Ziemas sporta spēles

Katrs tak’ esam bijuši klubā, zinām to svarīgā izskata čali vai jaunkundzi ar austiņām galvā, raustam kaut kādus kloķus un griežot kaut kādas ripas. Daži runīgi, daži nerunīgi, un ne vienmēr priecīgi, kad kāds atnāk ar savu padomu vai lūgumu, bet tādi taču esam mēs visi savā ikdienā, tikai to īsti nepamanām.

Tad lūk, notiek lietas, ko nedrīkst un nevar nepamanīt! Šie svarīgā paskata cilvēki īstenībā ir galīgi traki un tiešām IR kreatīvas personības, kas pilnībā attaisno viņu iknedēļas vai ikdienas nodarbošanos. Viņi ir tādi paši kā visi, jebkurš uzņēmums vai ministrija – liela ģimene, kura arī mīl SPORTOT! Un jā, to dara papildinot vai pārveidojot visiem zināmos standartus pēc savas specialitātes un darba specifikas. 6.februāris ir tā diena, kad vajadzētu pārvarēt slinkumu un izmantot sestdienas piedāvāto iespēju doties paslēpot vai pasnovot uz atpūtas un sporta kompleksu „Mežezers”, izmantot iespēju atpūsties pēc speciālām cenām un just līdzi ikvienam (vai kādam sev iemīļotam) šīs specifiskās un grūtās profesijas pārstāvim piecās spec-dj-sporta disciplīnās. Sportošanu sāksim jau 12.00 un pasākuma laikā, protams, ka arī skanēs ritmiski uzmundrinoša mūzika 14 DJ pavadībā, kā arī videožokeji papildinās ar video elementu spēli!

Bet tas vēl nav ne tuvu viss.. Pēc sporta un svaiga gaisa devas pienākas arī kārtīga atpūta. Un DJ draudzīgākā atpūtas vieta „Mežezera” tuvumā nepārprotami ir Līvānu un to apkārtnes kvalitatīvākais un apmeklētāju atsaucīgākais nakts klubs Moonlight, kurš mūs visus uzlūdz pirmo reizi savā vēsturē atverot apmeklētājiem arī otro deju zāli! Un afterparty pasākuma vadīšana tiek nodota vairāk nekā 25 DJ rokās, starp kuriem ir atrodami arī Latvijā populārākie – Andre Crash, Deros, RUDice, Ansis Zvirgzdiņš, Franzo Kolms, Andy Bassland, Da White, Mberg, kā arī Līvānos vieni no iecienītākajiem Plich un Kaspar Kochker!

Mēs tiešām iesakām nelaist garām šo iespēju pavadīt, iespējams, vienu no pēdējām jaukajām ziemas nedēļas nogalēm, pirms lielā atkušņa un pavasara priekšvakara.

P.S. – Pārlieku ilga laika pavadīšana telpās pie datora kaitē Tavai veselībai.

P.P.S. – Treniņtērps negarantē iekļūšanu afterparty klubā Moonlight.

Video no pilotprojekta pagājušā gada Pirmajām DJ Ziemas Sporta Spēlēm, kas norisinājās Sabiles pusē, „Zviedru Cepurē”:

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV