Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Valmierā notiks Ata Auzāna un Daugavpils oranžā kora papildkoncerts

Līga Tarbuna, 10.02.2010. 09:35

28.februārī plkst.14.00 un plkst.17.00 Valmieras Kultūras centrā skanēs Ata Auzāna un Daugavpils oranžā kora jaunā koncertprogramma „Atver acis”.
Valmierā notiks Ata Auzāna un Daugavpils oranžā kora papildkoncerts

Koncertā skanēs gan jauni, vēl neredzēti priekšnesumi, gan TV3 šovā „Koru kari” izpildītās dziesmas kora dalībnieku izpildījumā. Koris izpildīs latgaliešu tautasdziesmu „Zīdi, zīdi”, Ata Auzāna dziesmas „Atver acis” un „Rūķis”, dziesmas no grupas „Menuets”, „Garbage”, „Queen”, Intara Busuļa, Stinga un citu skatuves mākslinieku repertuāra. Jaunajā koncertprogrammā kora dalībnieku skanējumu un gaismu šovu papildinās arī pavadošo mūziķu sastāvs. Tāpat koncertā varēs vērot ne vien dziedātāju vokālos talantus, bet arī prasmes spēlēt dažādus mūzikas instrumentus.

Atis Auzāns un Daugavpils oranžais koris jau pērn ar savu pirmo koncertprogrammu viesojās Valmierā. Koris 16 dalībnieku sastāvā tika izveidots 2008.gada vasarā, lai piedalītos TV3 veidotajā šovā „Koru kari”. Ata Auzāna vadībā koris šovā vairākus mēnešus ik nedēļu gatavoja priekšnesumus, ko noskatījās tūkstošiem līdzjutēju, atzīstot Daugavpils oranžo kori par šova „Koru kari” pārliecinošu uzvarētāju. Šova laikā koris atzīts arī par draudzīgāko, emocionālāko un enerģiskāko kolektīvu. Beidzoties „Koru kariem”, Daugavpils oranžais koris uzsāka plašu koncerttūri, ar sniegumu priecējot skatītājus un kolektīva atbalstītājus visos Latvijas novados

Daugavpils oranžā kora koncerta biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē. Biļešu cena: Ls 2,- līdz Ls 5,-.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV