Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pēdējā iespēja nokļūt Cool French party un Incognito koncertā!

easyget.lv, 26.04.2007. 16:50

Vēl tikai šodien, 26.aprīlī, biļešu kasēs būs iespējams iegādāties biļetes uz NoJazz un BirdyNamNam koncertu. Pasākuma dienā tās varēs iegādāties vienīgi notikuma vietā, Dzelzceļa muzejā sākot no plkst.19.30.
Pēdējā iespēja nokļūt Cool French party un Incognito koncertā!

Koncerta apmeklētāji, kas ieradīsies savlaicīgi, nenožēlos. Pārsteigumi sagaida, jau pārkāpjot Dzelzceļa muzeja slieksnim! Agrīnos apmeklētājus cienās Martell, arī Emīla Gustava šokolāde ir sagatavojusi saldu šoko – sveicienu. Atmosfēru nodrošinās laba mūzika, bārs un apmeklētāju līdzpaņemtais labais noskaņojums, garlaicīgi nebūs!

Pasākumu iesildīs franču kulta dīdžeju apvienība BirdyNamNam, pēc tam stafeti pārņems ilgi gaidītie NoJazz. Apvienības cienītāji atcerēsies viņu lielisko uzstāšanos Rīgā 2004.gadā, tūlīt pēc viņu dalības Lietuvas džeza mūzikas festivālā “Kaunas Jazz”, kur uz viņu uzstāšanos biļetes bija izpārdotas 2 nedēļu laikā.

Savukārt biļetes uz britu soul korifejiem Incognito biļešu tirdzniecības vietās varēs iegādāties vēl 27.aprīlī, taču koncerta dienā biļešu tirdzniecība pilsētā tiks pārtraukta. Aizmāršīgajiem un aizņemtajiem iespēja tikt pie biļetes vēl būs pirms paša koncerta Sapņu Fabrikā.

Kā jau iepriekš izskanējis presē, Incognito uzstāšanās Latvijā ir patiesi īpašs notikums soul mūzikas gardēžiem, jo šī apvienība ir slavena visā pasaulē, leģendāra ar to, ka ir Acid Jazz mūzikas pamatlicēji un veiksmīgi Jazz ritmus kombinē ar neatkārtojamu soul izpildījumu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV