Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Komentāri rakstam: Grupa "Prāta vētra" nākamgad plāno izdot jaunu albumu

jaunākie lejā

'' 15.08.2007. 10:59

super!
nevaru vien sagaidiit..

sis 15.08.2007. 11:29

Mjā, kaut ko jaunu no viņiem vajadzētu, šogad mūs tā dikti apdalījuši, bet nu ja nākamgad būs albums un koncerttūres, tad jau viss okey!

zummm 15.08.2007. 12:04

nu ta beidzot ;)

I.T.Warpath 15.08.2007. 13:04

Vācu metālisti BRAINSTORM tiešām jaunu albūmu plāno izdot jau nākamā gada janvārī. Viņu iepriekšējais veikums "The Liquid Monster" bija tiešām labs albums. Domājams, šis nebūs sliktāks. Varbūt Visiem BRAINSTORM faniem tasbūs pat kā iepriecinājums, ja šī grupa atbrauks un nospēlēs kādu koncertu Latvijā...
Komiskais variants ir tāds, ka pasaule pazīst apmēram septiņas vai astoņas grupas, kas sevi dēvē vai ir dēvējušas par BRAINSTORM, bet tikai latviešu siekalu žaņi izceļas ar to, ka ir totālākā siekalu pūtēju popsņa. Neko darīt - kamēr Latvijā parādi komandēs postpadomju muzikālie nejēgas un šlāgermīļi, tikmēr par labu mūziku vēl ilgi nāksies aizmirst.

Adata » I.T. Warpath 15.08.2007. 16:11

Ko tu tur dirs??

aaa 15.08.2007. 23:50

vo,vo tieši tā...
bezsakars..°
gadās grupas ar līdzīgiem nosaukumiem..ak, jel! "Tad nu gan traki!"

fiike » I.T.Warpath 16.08.2007. 12:22

jaa, jaa, protams - metaalisti krutie, metaals rulzz, 4ever utt.. paareejaa muzzika ir pilniigaakais s***. tev pašam neliekas, ka tas ir vnk aprobežoti un stulbi? ok! tas viss ir savādāk, ja esi 14-20 g.v. tīnis, kas mētā "kruto", jo pieaudzis cilvēks šādi nerunāti. Žēl, tu esi ĻOOOOTI aprobežots, ja neredzi citus mūzikas stilus. Vēl jo vairāk - tavam teiktajam nav NEVIENA pamatojuma.

I.T.Warpath 16.08.2007. 17:44

ESMU TRĀPĪJIS!!! Bet cienītie, kuriem nu galīgi nebija ko teikt, izņemot rupjības, varbūt iemācieties kaut par sevi vismaz pasmaidīt, izlasot savus komentārus vēlreiz. Un, starp citu, klausos ne tikai metālu, bet arī citu labu, oriģinālu mūziku, pie kuras mūsu "brainstorm" nu galīgi netiek pieskaitīti. Popularitāte jau negarantē profesionālismu!

fiike 17.08.2007. 11:54

pag, pag.. kurš te runā rupjības? Kā jau teicu - tavam teiktajam nav neviena pamatojuma. Kapēc gan viņi ir neprofresionāli? Kapēc? Ja ZINĀMS, ka viņu mūzika ir kvalitatīva un + vēl skaista [tas gan ir subjektīvi :)]. Tici man - es zinu ko runāju. Dod kaut vienu pamatojumu!

I.T.Warpath » fiike 17.08.2007. 14:14

Tas par rupjībām - palasi, ko dažs ir teicis pirms tevis un pārlasi sevis rakstīto.
Bet kas attiecas uz kritērijiem, pēc kuriem izvērtē mūziku, tad mēs skatāmies no dažādiem redzeslenķiem. Man, lai mūzika būtu man tīkama, tai ir jābūt nevis salkani melodiskai, ar manāma drellējamā šlāgera pieskaņu, bet tiešām filigrāni nostrādātai kompozīcijai, kur runa tiešām var būt tikai par oriģinalitāti. Uztaisīt popdziesmiņu, neiebilstu, arī ir jāmāk, taču mūziku kuru klausos es, pa radio parastajās popmūzikas radiostacijās neatskaņo - pārāk sarežģīta šlāgerdomātāju uztverei. Tāpēc arī šāda attieksme.
Bet, kas attiecas uz to pašu minēto vācu BRAINSTORM, tad pateikšu, ka, salīdzinājumā ar latviešu brainstorm, šie mūziķi tiešām savus instrumentus PROT spēlēt. Ja gadās, paklausies! Ja ausis tur...

fiike 18.08.2007. 17:52

ha, ha, ha.. nu TĀDAS rupjības :p
es zinu, kas ir mūzika un es tajā nevērtēju tikai vārdus un melodiju... ja gribi zināt, tad tieši melodija ir tas ko es klausos vismazāk, mani vairāk interesē fonā notiekušais. Jā, esmu atradusi pāris nekvalitatīvas lietiņas arī PV mūzikā... es domāju, ieraksta kvalitātē, bet tie nav traucējoši. Lai nu kas, bet PV jau nav tā mūzika, kas varētu skanēt kkādā Europian [s]Hit Radio... un Renāram ir ļoti specifisks balss tembrs, kas viņu mūziku padara vēl "atšķirīgāku". Tas nav nekāds klasiskais "shake your... utt", tā kā.. kur tur drillēšana?
Ausis tur... ir trennētas :p

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV