Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Saldus Saule" šogad svinēs 25 gadu jubileju

Fēlikss Ķiģelis, 18.02.2010. 10:53 | komentāri (1)

Tradīcijām bagātais rokmūzikas festivāls "Saldus Saule" šogad 10.jūlijā svinēs 25 gadu jubileju.
"Saldus Saule" šogad svinēs 25 gadu jubileju

"Šogad "Saldus Saule" spīdēs īpaši spoži", sola Ķiģelis. "Jau tagad visai mūsu radošajai organizatoru komandai ir svētku sajūta un neaizmirstamus svētkus mēs apsolām arī ikvienam, kas atnāks šogad uz festivāla lielajām svinībām!"

Uz festivāla skatuves 10. jūlijā kāps Arta Dvarionas jaunā grupa "Tā Tā Tā", kā arī lielmeistari "Jumprava" un "Linga" un daudzi citi mākslinieki. Tāpat tiek solīts, ka pusnaktī pēc tradicionālās himnas, "Saldus Saule" uzstāsies kāda pasaulslavena ārzemju grupa. Kura tā būs - tas pagaidām vēl tiek turēts noslēpumā, taču līdz ar biļešu nonākšanu apgrozībā, tas tiks atklāts.

"Šajos divdesmit piecos gados ir auguši un mainījušies ne tikai festivāla apmeklētāji, bet arī pati "Saldus Saule". No neliela Kurzemes reģiona muzikāla pasākuma, kurā uzstājās Saldus un tā novada, tolaik vēl rajona, mūzikas grupas (1985.g. grupu skate), tas ir izaudzis līdz krāšņam un muzikāli piesātinātam rokmūzikas festivālam. Šim procesam savas rokas un sirdis ir pielikuši tādi cilvēki, kā Guntars Šterns, Andra Valkīra, Andris Akermanis, Ingemārs Harmsens, un daudzi citi," par festivāla vēsturi stāsta tā saimnieks un organizators Fēlikss Ķiģelis.

Biļetes uz festivālu "Saldus Saule" iepriekšpārdošanā drīzumā varēs iegādāties "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV