Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Alfas pircēji par labāko atzīst Aishas dziesmu "Lelle"

Sintija Kvasova, 26.02.2010. 11:19

Tautas 2009. gada iemīļotākās dziesmas titulu ar lielu balsu pārsvaru ieguvusi Aishas dziesma „Lelle”. Par „Lelli” Aishas izpildījumā nobalsojuši 23,000 Alfas pircēju.
Alfas pircēji par labāko atzīst Aishas dziesmu "Lelle"

Tirdzniecības parks „Alfa” jau otro gadu organizē Tautas Balsojumu Gada balvas nominācijā “Gada dziesma”. Trīs nedēļu balsojuma rezultātā vislielāko balsu skaitu desmit labāko dziesmu konkurencē pārliecinoši guva Aishas izpildītā dziesma „Lelle”. „Gada dziesma 2009” kopumā savākusi 23,000 balsu. 2009. gada klausītāju iecienītākās dziesmas „Lelle” izpildītāja saņēma no t/p „Alfa” 500 latu dāvanu karti un ielūgumus uz kino „Cinamon”. Šogad Alfa dāsni apdāvināja arī pārējos 16 Mūzikas balvu nomināciju uzvarētājus, pasniedzot visiem ielūgumus uz jauno „Alise brīnumzemē”.

No 3. februāra līdz 21. februārim t/p „Alfa” apmeklētāji par katru pirkumu tirdzniecības parka veikalos saņēma balsošanas žetonu un speciāli ierīkotās balsošanas urnās balsoja par savu 2009. gada iemīļotāko dziesmu. Kopumā šogad "Alfas" rīkotajā balsojumā pircēji piedalījušies turpat 100,000 reizes!

Mūzikas ekspertu žūrija nominācijai „Gada dziesma 2009” bija izvirzījusi desmit 2009. gada labākās dziesmas: Dzelzs Vilks – „Māšel, nebaidies”, Instrumenti – „Apēst Tevi”, Otra Puse – „Nakts vai Rīts”, Astro'n'out – „Spoguļoties”, Musiqq – „Abrakadabra”, Linda Leen un Renārs Kaupers – „Pamosties”, Vītolu ģimene – „Dziesmiņa par notikumu”, Putnu balle – „Divi eņģeļi”, IGO – „Ieelpots”, Aisha – „Lelle”.

Detalizētu informāciju par Gada balvas laureātiem meklējiet www.gadabalva.lv

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV