Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Restorānā “Barons” koncertēs Pete Anderson & The Swamp Shakers

Barons, 26.02.2010. 11:25

12. martā plkst. 21:00 restorānā “Barons” koncertēs Pete  Anderson  &  The Swamp  Shakers.
Restorānā “Barons” koncertēs Pete  Anderson  &  The Swamp  Shakers

Grupa "Pete Anderson & The Swamp Shakers" tika izveidota 2009. gada pavasarī, piepildoties  Pita Andersona (www.pitsandersons.lv) sen lolotam sapnim par īstas rockabilly stila grupas izveidošanu. Rockabilly ir emocionāli piesātināts, enerģisks un ārkārtīgi pozītīvs, pats autentiskākais klasiskā rokenrola paveids, kas radies 50. gadu vidū Amerikas Dienvidos, saplūstot balto country & western un hillbilly ar melnādaino mūziķu rhythm & blues. Rockabilly mūzika ir tā saucamās Fifties kultūras neatņemama daļa.  „Zelta piecdesmitie” bija bezrūpības piesātināts laiks, kad Amerikas ekonomika bija līdz šim nepieredzētā uzplaukumā. Tā laika mūzikā, kas sevī nes milzīgu pozitīvu lādiņu, radās šedevri, kas ir ārkārtīgi populāri vēl šodien.

„The Swamp Shakers” ir vienīgā šāda stila grupa Latvijā. Tajā apvienojušies aizrautīgi un talantīgi mūziķi, kurus vieno vēlme kompetenti spēlēt mākslinieciski augstvērtīgu mūziku, kas pašiem patīk, tādējādi radot prieku sev un klausītājiem. Grupa iezīmējas ar savu īpašo muzikālo un krasi izteikto stilistisko tēlu.

Īpaša uzmanība tiek pievērsta stila tīrībai, izsmalcinātām niansēm un muzicēšanas kultūrai.
      
„Mēs spēlējam gan 50. gadu klasiskā rockabilly skaņdarbus savā interpretācijā, pašu komponētās dziesmas, gan arī nedaudz no tradicionālā country un hillbilly ar svaigu, mūsdienīgu skanējumu un jautru, enerģisku, emocionālu un atraktīvu skatuves sniegumu.  Vēlamies Latvijā popularizēt rockabilly un gribētu, lai arī šeit, tāpat kā lielākajā daļā Rietumu valstu, ir attīstīta rockabilly kultūra un kustība.”
 
– “Rockin’ Pete”       Pits Andersons – vokāls, ritma ģitāra,
- „Slappin’ Annie”   Anna  Andersone - slep-kontrabass
- „Johnny Hill”        Jānis Kalniņš - solo ģitāra
- „Herka, Big John” Jānis Derums – bungas

Koncerta sākums plkst.21:00

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu serviss kasēs Ls 2.00

Koncerta vakarā restorānā Barons Ls 2.50

Galdiņu un sēdvietu skaits ierobežots, tāpēc ieteicama iepriekšēja vietu rezervēšana, tālr. 67298462

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV