Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Ir iznākusi Latex Records septītā relīze - Tee-Ex "Blue Sunrise"

Andre Crash, 26.02.2010. 12:20

Pedējā ziemas nedēļa ir atnesusi ne tikai mājienu par pavasari, bet arī Latvijas ierakstu leibla Latex Records septīto relīzi.
Ir iznākusi Latex Records septītā relīze - Tee-Ex "Blue Sunrise"

Viens no pašmāju "jaunās skolas" talantiem Tee-Ex ir izdevis melodiski-enerģisku progressive house stilā ieturētu singlu ar nosaukumu "Blue Sunrise".

Minētā relīze sastāv no četriem skaņdarbiem, proti, oriģinālās versijas un trīs remiksiem, kuru tapšanā ir piedalījies Austrālijas producents Dave Winnel, ka arī mākslinieks no Francijas - Willy Real.

Skaņdarbam savu atbalstu jau ir devuši tādi pasaules līmeņa elektroniskās deju mūzikas grandi kā Daniel Portman, Miss Nine, Antoine Clamaran, DJ Jay Kay un citi.

Singlu atbalsta arī tādi Latvijas vadošie dīdžeji kā Electricano, [Ex] da Bass, Kaspar Kondrat, Andre Crash, Bogdan Taran, Franzo Kolms, Ksenia Kamikaze, Deros, Kaspar Kochker, Comrade, Goldberg, Rise, Johny Adroit, Reverss, Andy Bassland, Ansis Zvirgzdins, Mberg, Viktor Fox, Mandy Freemain, Chuzs, Jainaro, Mr. Dee, Slang, kā arī daudzi citi.

No šīs nedēļas skaņdarbu ir iespējams iegādāties lielākajos online mūzikas veikalos, ieskaitot Beatport, Juno, DJDownload, Trackitdown, iTunes, u.c.
 
Beatport links:
https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/221642/Blue_Sunrise

iTunes links:
http://itunes.apple.com/us/album/blue-sunrise-ep/id350911111

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV